Maailman paras keittokirja - Pitkän ja onnellisen elämän ruokaa
26,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
165 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2016, 11.07.2016 (lisätietoa)
Mitä maailman terveimmät satavuotiaat syövät?

Maailmassa on niin kutsuttuja blue zone -alueita, joilla ihmiset elävät paitsi hyvin myös poikkeuksellisen pitkään. Näillä sinisillä alueilla Italiassa, Kreikassa, Japanissa, Keski-Amerikassa ja Skandinaviassa syödään niin hyvin ja terveellisesti, että satavuotiaita on enemmän kuin muualla maailmassa.

Tässä kirjassa tiedetoimittaja Henrik Ennart selvittää, mitä sinisten alueiden asukkaat syövät ja mistä raaka-aineista ja miten he ovat ruokansa valmistaneet. Ennartin löytöjen perusteella huippukokki Niklas Ekstedt on laatinut yli viisikymmentä herkullista ruokaohjetta.

Kulinaristisella löytöretkellä käydään Japanissa syömässä paistettua riisiä tofun ja sateenkaarivihannesten kera, Italiassa simpukkapastaa ja grillattua vesimelonia, Kreikan saaristossa mintulla ja jugurtilla ryyditettyä kanasalaattia, Costa Ricassa perinteisiä tacoja herkullisella mangosalsalla ja Smoolannissa peruna-fenkolikeittoa ja omenaista tuorepuuroa. Maailman paras keittokirja poimii rusinat eri maiden ruokavalioista ja tuo pitkän iän salaisuuden jokaiseen keittiöön.

Niklas Ekstedt on Ruotsin tunnetuimpia kokkeja. Hänellä on useita ravintoloita, joista yhdellä on jo usean vuoden ajan ollut myös Michelin-tähti. Henrik Ennart on palkittu tiedetoimittaja ja kirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjan ikääntymisen arvoituksesta.

Maailman paras keittokirja - Pitkän ja onnellisen elämän ruokaazoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste