SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Johnny Kniga
Sivumäärä: 458 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 2. p.
Julkaisuvuosi: 2020, 18.03.2020 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Pahuus ei ole jättänyt Tukholmaa.

1700-luvun lopun Tukholma on yhä korruptoitunut, sairas ja likainen. Niklas Natt och Dagin historiallisen trillerisarjan toinen osa kasvattaa kierroksia.

Nuori nainen löytyy hääpäivänään kuoliaaksi raadeltuna. Sanotaan että susilauma on hyökännyt. Ruotsinsalmen taistelun veteraani Mickel Cardell on ainoa, joka voi auttaa leskeä ja naisen omaisia. Hän painii kuitenkin omien demoniensa kanssa, ja kohdatessaan Tycho Cetonin, entisen orjakauppiaan ja nykyisen orpokodin johtajan, Cardell ymmärtää, että pahuus ei ole jättänyt Tukholmaa.

Samaan aikaan Erik Tre Rosor makaa Danvikenin sairaalassa lähellä pahamaineista mielisairaalaa. Hän kirjoittaa syyllisyyden piinaamana menetetystä rakkaudesta ja karkotuksestaan Ruotsin valtakunnan kaukaisimpaan kolkkaan, Antillien Saint Barthélemyn saarelle. Siellä Gustavian satamakaupungista on kasvamassa Länsi-Intian orjakaupan keskus.

Natt och Dagin Tukholmassa ihmishenki ei ole killinginkään arvoinen eikä keneenkään voi luottaa. 1974 kuohuttaa lukijan mieltä aina viimeiseen virkkeeseen saakka.

Niklas Natt och Dag kirjoitti itsensä kansainväliseen tietoisuuteen heti ensi yrittämällä historiallisella trillerillään 1793, jota on myyty Ruotsissa jo yli 300 000 kappaletta. Kirjallisuuspalkintoja noukkinut romaani on noussut bestsellerlistoille muun muassa Saksassa ja Britanniassa. Natt och Dag on Ruotsin vanhin elossa oleva aatelissuku.



1794zoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste