Mojo. Uusia ruokarytmejä hella hehkuen!
30,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
191 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2009, 01.06.2009 (lisätietoa)
Visa Nurmi ja Antti Vahtera ovat kymmenennen ruokakirjansa kunniaksi kutsuneet kolmanneksi solistiksi maailmankuulun jazzpianistin Iiro Rantalan, hauskan sanankäyttäjän ja armoitetun herkkusuun.

Meren äärellä Turun saaristossa, tynkä-Sipoossa ja Barcelonan ympäristössä on syntynyt täysin uudenlainen ruokanautintokokonaisuus, Mojo.

Kirjassa aukenee, mitä Mojo merkitsee niin taikakaluna, kastikkeena kuin musiikkiterminäkin. Ja miten nämä herrat sitä tulkitsevat. Mojon kattaukseen kuuluu pöydän antimien lisäksi elävää musiikkia ja musiikkisuosituksia sekä tunnelmointia keittiössä ja ruoan äärellä.

Mojo levittäytyy myös verkkoon. Samalla kun kirja ilmestyy, aukeavat kirjan verkkosivut. Sivuilta löytyy uusia ideoita, kuvasarjoja, kirjaa täydentäviä reseptejä sekä mahdollisuus ladata Iiron säveltämä ja soittama kirjan nimikappale.

Mojo-maailma on yllätyksiä täynnä. Ruoka ei rajaudu alueellisesti minnekään eikä muitakaan raja-aitoja tunneta. Löytyykö listalta fish & chips? Laulaako Antti? Mitä on Mojo-lohi? Kuinka tehdään Mojo-pussi?

Tekijöiden aikaisemmista kirjoista tuttu ruoan tekemisen ilo ja helppous sekä reseptien takuuvarma toimivuus ovat vahvasti mukana. Samoin myös upeat Seilo Ristimäen ottamat ruokakuvat. Niinpä Mojo maistuu ja näyttää hyvältä, vakuuttavat Antti, Iiro ja Visa!

Nurmen ja Vahteran edellinen kirja, Skandimania, kilpaili Vuoden keittokirja -tittelistä vuoden 2007 finaalissa.

Mojo. Uusia ruokarytmejä hella hehkuen!zoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste