SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Nyrkkisankarin tunnekoulu : vapaaksi mielen vallasta
22,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
271 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 01.08.2014 (lisätietoa)
Nyrkkisankarista tuntevaksi mieheksi - opas tunnevankeudesta vapautumiseen on kiinnostava dokumentti thainyrkkeilijästä, joka puuduttaa tunnekipuaan adrenaliinilla ja hyytävällä aggressiolla. Hänen matkansa tuntevaksi mieheksi on sekoitus toistamispakkoa, kostonkierrettä, kolisevia kahleita ja iloista itkua.

Jarkko Steniuksen elämäntarina täydentää saumattomasti Paula Salomaan kattavaa tunnetietoutta ja terävää mielenanalyysiä. Jokainen meistä on kirjailijan mukaan joko omien tunteidensa vanki tai niiden itseoikeutettu isäntä. Vapautuminen tunteiden vallasta auttaapääsemään irti paitsi väkivallasta myös riippuvuuksista, masennuksesta ja kiusaamiskokemuksista.

Tunteiden kieli ei tunne sukupuolieroja. Siksi Nyrkkisankarista tuntevaksi mieheksi - opas tunnevankeudesta vapautumiseen sopii käytännönläheiseksi työvälineeksi yhtä hyvin tunteistaan etääntyneille naisille kuin miehillekin.

Paula Salomaa on filosofian lisensiaatti ja vapaa kouluttaja. Basam Books on julkaissut Salomaalta aikaisemmin teokset Tie aitoon itseen (2009, uudistettu pokkaripainos 2014), Narsismin tiedostaminen (4. painos 2013), Vapauta sisäinen loistosi (2012) ja Narsismi arjessa (2013).

Nyrkkisankarin tunnekoulu : vapaaksi mielen vallastazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ