RAVIURHEILUN MAAILMA

RAVIURHEILUN MAAILMA
Tekijä: Pesu Vili
Kustantaja: Mäntykustannus Oy (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   15,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
223 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789525712117

EUR
15,00

Tuote ei tilattavissa.
RAVIURHEILUN MAAILMAzoom

15.00€ (Alv 10%) 13.64€ (Alv 0%)


Vuoden urheilukirja 2008 finalisti.

Raviurheilu on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista ja raveja harrastavat niin miehet naiset kuin lapsetkin. Raveja järjestetään, joulua lukuun ottamatta, vuoden jokaisena päivänä ja itse kilpailuja seuraa vuosittain noin 800 000, etäpelipisteissä ja Internetissä harrastajia on vielä enemmän. Kyseessä ei ole pienen piirin harrastus, mutta raveista ja raviurheilusta tiedetään yleisesti varsin vähän. Lajiin liittyy myös ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä.

Raviurheilun maailma on aiheesta tehty vahva tietopaketti. Se pureutuu teemaan pintaa syvemmälle ja tuo monipuolisesti esille, mitä raviurheilu kokonaisuudessaan on ja mitä kaikkea sen taustalta löytyy.

Kirja sisältää lyhyen historiakatsauksen, jonka jälkeen kerrotaan, mitä eri rooleissa toimivat ihmiset tekevät, ja miksi. Materiaali on koottu haastattelemalla niin hevosen kuin ravien taustalla työskenteleviä ihmisiä.

Vili Pesu on IS Veikkaajan ja Ilta-Sanomien toimittaja. Hänen suhteensa raveihin ja hevoseen on ollut kiinteä vuodesta 1985 lähtien urheilun ihailijana, totopelaajana, hevosenomistajana ja jopa tallityöntekijänä.

Historiaosuuden kirjoittaja Mikko Korpela opiskelee historiaa Tampereen yliopistossa. Hän on aikaisemmin tutkinut ravipelaamisen historiaa ja suomenhevosta sotahevosena. Vapaa-ajallaan Korpela viihtyy hevosten parissa ja työskentelee aktiivisesti myös ravikilpailutuomarina.Asiasanat: raviurheilu ravihevoset ohjastajat ravivalmentajat valmennus hevostenhoitajat eläinlääkintä hammashuolto kengityssepät kengitys hevosenhoito hevonen hieronta kuntoutus raviradat urheilukilpailut hevosurheilu vedonlyönti toto
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Liikunta. Urheilu. Leikit. Huvit > Liikunta. Urheilu > Hevosurheilu. Ratsastus


EUR
15,00
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste