SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kustantaja:
Sivumäärä:
272 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2014, 22.09.2014 (lisätietoa)

Tiesitkö: 6 grammaa kahvia yhtä desilitraa vettä kohden takaa parhaan makunautinnon

Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa suhteutettuna väkimäärään. Mikä onkaan meille niin läheisen juoman tarina, mikä tekee suomalaisesta kahvikulttuurista erityisen? Kirjassa kuvataan elävästi kahvin historiaa ja ruoditaan suomalaisten erityisyyttä kahvin kuluttajina. Kirjassa esitellään kahvikulttuurin elinkaari pappiloiden juhlajuomasta nykypäivän kanniskelukahveihin.

Kirja kertoo myös eri kahvilajikkeista ja kahvin paahtamisesta: millaista on hyvä kahvi ja miten sitä valmistetaan omassa keittiössä. Uusi kahvikulttuuri tekee tuloaan myös meillä, eikä kirjassa unohdeta kahvilla hifistelijöitäkään. Kiinnostavan ja hyödyllisen tiedon sekä hauskojen tarinoiden lisäksi kirjasta löytyy myös kahvijuomien reseptejä. Kirjaa lukiessa leijailee kahvin tuoksu nenään, ja on pakko todeta: Minä juon nyt kahvia!

Petri Nieminen on entinen journalisti, joka lankesi kahviin ja perusti oman pienen paahtimon. Erikoiskahveihin satsaavalla Caffilla on paahtimo Lahdessa ja kolme paahtimokauppaa pääkaupunkiseudulla. Terho Puustinen on viestinnän yrittäjä, joka on kirjoittanut aiemmin muun muassa yrittäjyyskirjan Taivas+helvetti. Puustinen juo paljon kahvia ja hänelle kelpaa melkein kahvi kuin kahvi.Kahvizoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ