SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Metsämieli : luonnollinen menetelmä mielentaitoihin
27,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
197 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2014, 15.10.2014 (lisätietoa)
Metsässä aistit keskittyvät ympäristön havainnointiin, ajatus siirtyy käsillä olevaan hetkeen. Arjen huolet ja murheet joutuvat väistymään. Myös tutkimuksissa on havaittu metsän elimistöä rauhoittava ja mieltä virkistävä vaikutus. Verenpaine laskee, syke hidastuu ja veren stressihormonipitoisuudet pienenevät. Luonto siis hoitaa kehoa ja mieltä kuin itsestään.

Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Kirjan Metsämieli-harjoituksia voi tehdä joko ulkona tai sisällä, yksin tai yhdessä. Harjoitteet lisäävät itsetuntemusta, vahvistavat sisäisiä voimavaroja ja taltuttavat stressin negatiivisia vaikutuksia eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa, silloinkin kun on vaikeaa.

Metsämieli -menetelmän teoreettinen tausta on käyttäytymistieteissä. Siinä on hyödynnetty viimeisimpiä merkittäviksi nousseita psykologian suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfulnessia ja life coachingia.

Metsämieli : luonnollinen menetelmä mielentaitoihinzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ