KOTI SIISTIKSI. 500 VINKKIÄ TAVARAPALJOUDEN

Koti siistiksi. 500 vinkkiä tavarapaljouden
Tekijä: Donna Smallin
Kustantaja: Karisto oy (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   16,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
282 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512349074

EUR
16,40

Tuote ei tilattavissa.
Koti siistiksi. 500 vinkkiä tavarapaljoudenzoom

16.40€ (Alv 10%) 14.91€ (Alv 0%)


Kotona on aina vähän sotkuisen näköistä, mutta koskaan ei oikein ole aikaa laittaa tavaroita järjestykseen. Siispä opaskirja käteen ja paikat kuntoon! Kirja antaa kädestä pitäen hyviä vinkkejä järjestyksenpitoon niin kotona kuin työpisteessäkin. Epämääräiset paperikasat (posti, lehdet, muistilaput, laskut, kuitit), kodittomina ajelehtivat yksittäiset esineet, lasten lelut ja harrastusvälineet, sesonkitavarat, keittiö- ja kylppäritavarat, kengät ja vaatteet löytävät kaikki vähitellen oman järkevän paikkansa, kun niille vain perustetaan sellainen. Selkeyden tavoittelu ulottuu varsin tarpeellisesti myös sähköpostin ja esim. digikuvien hallittuun säilytykseen saakka.

Raivaustyötä ohjaa ennen kaikkea käytännöllisyys ja tarpeellisuus. Mahdollisuuksien mukaan roina pyritään saamaan myös pois näkösältä. Kun suurin kaaos on saatu selvitettyä, kirja neuvoo kuinka jokapäiväisellä parin minuutin vaivannäöllä järjestys myös säilyy eikä raivattavaa enää kerry niin, että pelkkä siivoamisen ajattelukin näännyttää.

Siisti ympäristö heijastuu myös mielialaan. Elämä selkeytyy!


Asiasanat: koti siivous järjestys kodinhoito ajanhallinta oppaat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous > Huonetilojen ja irtaimiston hoito > Siivous


EUR
16,40
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste