SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

KUN TUULI KÄY inhimillinen kuolema
20,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
140 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Ainutlaatuinen dokumentti ihmisen tien viimeisiltä metreiltä. Niukkasanainen, mutta runollisen kaunis kertomus ei tunteile, ei valita eikä haikaile menneen perään. Lähtijä seisoo avoimin silmin kynnyksellä ja odottaa. Hän luottaa siihen että se, mitä hän kohta kokee, on parempaa.

Anna-Liisa Suni oli kutsunut ystäviä juhlimaan kanssaan 50-vuotispäiväänsä, mutta niistä juhlista ei tullut mitään. Tuona samana päivänä hänen olikin mentävä tutkimuksiin, joissa todettiin rintasyöpä. Leikkauksen jälkeen hän eli tervettä elämää useita vuosia, kunnes löydettiin uusia tautipesäkkeitä. Siitä alkoi Anna-Liisan viivytystaistelu rasittavine hoitoineen.Anna-Liisan, potilaan ja saattohoitokodin asukkaan, kertomus muodostaa tämän kirjan ensimmäisen osan. Toisen osan on kirjoittanut Anna-Liisan lääkäri Juha Hänninen. Hänen kysymyksensä on: Kuinka kohdata oikealla tavalla ihminen, joka tietää pian

kuolevansa? Mitkä ovat kuolevan tarpeet, mikä tässä tilanteessa on viisasta, inhimillistä, potilaalle parasta? Mitä lääkäri voi tehdä, mitä muu hoitohenkilöstö, mitä omaiset ja läheiset?Kun tuuli käy on teos, joka puhuu elämästä kertoessaan kuolemasta. Se nostaa esiin kysymyksiä, joihin vastaaminen on eettisen yhteiskunnan keskeinen haaste.

Kirjoittajat

Anna-Liisa Suni oli juristi joka rakasti työtään. Hän oli myös koira-ihminen ja julkaisi kirjan nimeltä Koiraterapiaa.

Juha Hänninen on Terho-kodin johtava lääkäri.

KUN TUULI KÄY inhimillinen kuolemazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ