SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Tekniikan taulukkokirja
78,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
1100 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
17. painos
Julkaisuvuosi:
Nyt käsissäsi oleva Tekniikan taulukkokirja on laajin suomalaisen teollisuuden tarpeisiin kautta aikojen tehty taulukkokirja. Kirjasta on muodostunut yli 20 vuoden aikana käsikirja, joka on tuhansien opiskelijoiden ja teollisuudessa työskentelevien käytössä päivittäin.

Matematiikan ja fysiikan osalta kirja on laajin Suomessa koskaan julkaistu taulukkokirja sisältäen kaiken oleellisen tiedon niin opiskelijoita kuin teollisuuden piirissä työskenteleviä ajatellen. Matematiikan ja fysiikan sisällön tarkastajina ja muokkaajina on ollut lukuisia matematiikan, fysiikan ja kemian asiantuntijoita mm. Jyväskylän yliopistosta. Kirja sopiikin kaikille opiskelijoille lukiosta aina korkeakouluun asti näiden alueiden käsikirjaksi ja osittain myös oppikirjaksi.

Lujuusopin kaavat ovat laajemmat kuin missään muussa suomalaisessa taulukkokirjassa. Tätä aluetta tukee Lujuusopin perusteita käsittelevä havainnollinen aineisto.

Tekninen piirustus on otettu mukaan ensimmäisen kerran taulukkokirjaan ja se on sellaisenaan riittävä oppikirjaksi useimmille teknisen alan opiskelijoille. Sadat havainnolliset kuvat ja taulukot viitteineen tekevät tekstin helppolukuiseksi. Kaikki esitetyt asiat pohjautuvat viimeisimpiin standardeihin, joten kirja on mitä parhain apuväline tietojen päivittämiseksi myös teollisuuden suunnittelijoille.

Sähköopin erinomainen teksti- ja kaavakokoelma on kokonaan päivitetty, taitettu uudestaan ja laadittu asiantuntijan toimesta vastaamaan niin teknisen opetuksen kuin teollisuuden asiantuntijoiden tarpeita. Aineistossa on keskeisenä opiskelijoiden ja suunnittelijoiden tarvitsema käytännön sähköopin tietous, joka pohjautuu viimeisimpiin standardeihin.

Kone-elimien, kierteiden ja materiaalien poikkileikkaussuureiden kohdalla standardit on päivitetty ja näin kirjaan on saatu viimeisin tieto. Osa tiedoista on laskettu ja näin on varmistettu niiden virheettömyys.

Kirjan pehmeät muovikannet ja erinomainen ohut paperilaatu tekevät kirjasta "taskukirjan", joka on helppo ottaa mukaan.

Tekniikan taulukkokirjazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ