SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kuluttajan käsikirja
32,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
271 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Voiko lomamatkan perua? Mitkä ovat kuluttajan oikeudet nettikaupankäynnissä? Mitä ovat funktionaaliset elintarvikkeet ja geenimuunneltu ruoka?
Kuluttaja joutuu moniin tilanteisiin, joissa on tehtävä ratkaisuja oman talouden hallintaan, tuoteturvallisuuteen tai kuluttajan oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä. Myös elintarvikkeiden laatu ja puhdas ympäristö haastavat valintoihin.
Kuluttajan käsikirja tarjoaa perustiedot keskeisistä kuluttajakysymyksistä. Kirja palvelee kuluttajatietoutta tarvitsevia yrittäjiä, oppilaitoksia ja eri alojen asiantuntijoita. Käsikirja sopii myös kuluttajakysymysten tietolähteeksi suomalaisiin koteihin.
Kirjan asiantuntija-artikkelit käsittelevät kuluttajalainsäädäntöä ja kuluttajan asemassa viime vuosina tapahtuneita muutoksia. Lisätiedon lähteille johdattavat kuluttajaneuvontaa tarjoavien tahojen esittely ja tietolaatikot.
Vuonna 2005 on kulunut kymmenen vuotta Suomen liittymisestä Euroopan unionin jäseneksi. Kirjassa on kiinnitetty erityishuomiota jäsenyyden vaikutuksiin kuluttajan kannalta. Kirjan yhteistyökumppanina on Suomen Kuluttajaliitto.

Kuluttajan käsikirjazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ