Meditaatio
27,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
124 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2005, 01.06.2005 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Meditaatio on hyvä keino päästä henkiseen tasapainoon. Teoksen avulla aloittelijankin on helppo omaksua meditaatiotekniikat ja -ohjelmat.


Takakansi

Monet kokevat työn, kodin ja yhteiskunnan paineet usein liiallisina, jopa suorastaan pelottavina. Siksi olisikin hyvä osata hypätä aika ajoin ulos oravanpyörästä ja ottaa aikaa vain itselleen. Mutta miten?

Rauhallinen mietiskely, meditaatio, on parhaita keinoja päästä henkiseen tasapainoon ja löytää sopusointu oman itsensä kanssa. Meditaatio-kirja kertoo kaiken tarpeellisen mietiskelyn olemuksesta ja sen filosofisesta, historiallisesta ja uskonnollisesta taustasta, se selvittelee oikeaa hengitystä ja rentoutumista ja esittelee myös lyhyen joogaohjelman, joka on hyvää valmistautumista meditaatioon. Teoksen loppuosassa kerrotaan perusteellisesti eri meditaatiotekniikoista ja -asennoista sekä annetaan vinkkejä kullekin sopivan meditaatio-ohjelman valitsemisesta. Kaikki asennot ja liikkeet esitellään selkeästi tekstein ja valokuvin, joten vasta-alkajakin pystyy omaksumaan ne helposti.

Ulrica Norberg on aikaisemmin julkaissut teoksen Voimajooga (2002). Kirjan valokuvat ovat Andreas Lundbergin käsialaa.


Ennakkotieto

Nykyisin monet kokevat työn, kodin, yhteiskunnan ja vapaa-ajan paineet liiallisina ja suorastaan pelottavina. Siksi olisikin hyvä hypätä silloin tällöin syrjään oravanpyörästä ja ottaa aikaa itselleen. Mutta miten?

Meditaatio, rauhallinen mietiskely, on yksi keino päästä henkiseen tasapainoon. Kirja kertoo meditaation olemuksesta ja sen filosofisesta, historiallisesta ja uskonnollisesta taustasta buddhalaisuuden, zenbuddhalaisuuden, taolaisuuden ja joogaperinteen valossa. Teos selvittää oikean hengityksen ja rentoutumisen merkitystä ja esittelee lyhyen joogaohjelman, joka on hyvää valmistautumista meditaatioon. Teoksen loppuosassa kerrotaan eri meditaatiotekniikoista ja -asennoista sekä annetaan vinkkejä, joiden avulla jokainen voi valita itselleen sopivan ohjelman. Asennot ja liikkeet esitellään selkeästi tekstein ja valokuvin, joten vasta-alkajankin on helppo oppia ne.

Ulrica Norberg on aikaisemmin julkaissut teoksen Voimajooga (2002). Kirjan valokuvat ovat Andreas Lundbergin käsialaa.
Meditaatiozoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste