SULJE VALIKKO

}

Asiakaspalvelumme aukioloajat Helatorstain... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Bestikset Johanna ja Ulla
19,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
107 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Esittelyteksti

Johannan ja Ullan hassunhauska tarina siitä, millaista on olla kahdeksanvuotias.


Takakansi

Ihanaa, kun on paras kaveri!

Näkikö Johanna todellakin puhuvan koiran? Saako Ällö-Kalle tytöt kiinni? Aikooko hän polttaa heidätkin suurennuslasillaan niin kuin hän poltti heinäsirkan? Alkaako tie supertähteyteen bensa-asemalta? Niin Ulla joka tapauksessa uskoo.

Johannan ja hänen uuden ystävänsä Ullan hassunhauska ja lämmin tarina kertoo siitä, millaista on olla kahdeksanvuotias – kun kaikki on äärimmäisen tärkeää, eikä kukaan muu tunnu tajuavan siitä mitään.

Johan Unenge on tehnyt yhdessä kuvittaja Päivi Unengen kanssa ihastuttavan, raikkaan ja helppolukuisen kirjan kaikista niistä asioista, jotka voivat vaikuttaa pieniltä, mutta olla silti hyvin suuria. Ainakin Johannalle.


Ennakkotieto

Ihanaa, kun on paras kaveri!

Näkikö Johanna todellakin puhuvan koiran? Mitä Ullalla on piilossa salaisissa laatikoissaan? Saako Ällö-Kalle tytöt kiinni? Aikooko hän polttaa heidätkin suurennuslasillaan niin kuin hän poltti heinäsirkan? Alkaako tie supertähteyteen bensa-asemalta? Niin Ulla joka tapauksessa uskoo.

Johannan ja hänen uuden ystävänsä Ullan hassunhauska sekä lämmin tarina kertoo siitä, millaista on olla kahdeksanvuotias. Kun kaikki on äärimmäisen tärkeää, eikä kukaan muu tunnu tajuavan siitä mitään.

Johan Unenge, yksi Eva&Adam-kirjojen luojista, on tehnyt yhdessä kuvittaja Päivi Unengen kanssa ihastuttavan, raikkaan ja helppolukuisen kirjan kaikista niistä asioista, jotka voivat vaikuttaa pieniltä, mutta olla silti hyvin suuria. Ainakin Johannalle.
Bestikset Johanna ja Ullazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ