SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

UUSI LAKIKIRJA 2006
119,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
2373 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Kaikki keskeiset säädökset tuoreina yksissä kansissa. Huomaa nyt entistäkin kätevämpi koko! Uusi lakikirja 2006 on otos Suomen lainsäädännöstä. Säädökset on järjestetty oikeusaloittain ja teoksen käyttöä helpottaa asiahakemisto. Teos soveltuu työvälineeksi kaikille lakitiedon tarvitsijoille niin julkisella sektorilla kuin yrityksissäkin. Lainsäädännön muutoksia on seurattu tammikuun 2006 loppuun saakka.

Uuden lakikirjan etuja:1. Keskeiset säädökset. Useimmin käytetyt säädökset yhdessä kirjassa. Harvinaisemmat säädökset saat nykyään helposti ilmaiseksi verkosta. 2. Kätevä paketti. Tämä kirja on helppo ottaa mukaan. Miksi kantaisit turhaa paperia? 3. Edullinen. 4. Ajantasainen. Saat aina alkuvuodesta ajantasaisen kirjan, joka sisältää kaikki edellisen vuoden säädösmuutokset. 5. Kehittyy käyttäjien toiveiden mukaan. Kirjan mukana saat palautelomakkeen, jolla voit vaikuttaa seuraavan painoksen sisältöön. Vastaajille luvassa yllätysetuja.

Asiantuntevat tekijät. Tekijöillä vuosien kokemus lakikirjojen toimittamisesta ja kustantamisesta. Uudesta lakikirjasta vastaavat Multiprintin hallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Airisto ja kustannusjohtaja Satu Riihelä. Airisto työskenteli pitkään Lakimiesliiton Kustannuksen ja Kauppakaari Oyj:n toimitusjohtajana ja Riihelä vastasi mm. lakikirjatoimituksesta em. yhtiössä.

Toimittamisesta vastaa Ambrosius Wollstén, joka on aiemmin työskennellyt mm. Finlands Lag -teosten toimituksessa. Lisäksi teoksen muotoutumiseen on vaikuttanut lukuisa joukko asiantuntijoita.

UUSI LAKIKIRJA 2006zoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789524681001
Kieli:
Suomi
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ