AVAA IKÄLUKOT - VAPAUDU JOHTAMAAN

Avaa ikälukot - vapaudu johtamaan
Tekijä: Vaahtio Eeva-Leena
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   50,70
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
183 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789513744939

EUR
50,70
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Avaa ikälukot - vapaudu johtamaanzoom

50.70€ (Alv 10%) 46.09€ (Alv 0%)


Avaa ikälukot - Vapaudu johtamaan auttaa sinua vapautumaan ikälukoista, jotka syövät energiaa ja rajoittavat mahdollisuuksia johtamistyössäsi.

Edessämme on ennennäkemätön väestömuutos ja siksi tarvitaan ikäajattelun vallankumousta. Kaavamaisiin ikäkäsityksiin ei enää ole varaa, vaan yritysten on ennakkoluulottomasti kehitettävä kaikenikäistä henkilöstöään ja rekrytoijien on opittava katsomaan iän sijasta ihmisen osaamista ja lahjakkuutta. Tavanomaisen ikäjohtamisen tilalle kirja tarjoaa iätöntä johtamista, uusia, raikkaita näkökulmia.

Kun ikälukot sisälläsi avautuvat, vapaudut johtamaan siten kuin aina olisit halunnut johtaa. Rennosti, luovasti, vapautuneesti. Keskität energiasi perustehtävääsi. Orkesterissasi ei ole merkitystä, minkä ikäinen kukin soittaja on. Mutta jokaisen on osattava soittaa.

Eeva-Leena Vaahtio on yhteiskuntatieteiden tohtori, joka on perehtynyt työelämän kysymyksiin erityisesti johdon ja esimiestyön näkökulmasta. Kirja tuulettaa reippaasti ikäasenteita ja ravistelee vakiintuneita työelämän ikäkäytänteitä myönteisen ymmärtävällä tavalla.Asiasanat: johtaminen johtajat esimiehet asenteet ikä ikääntyminen ikääntyvät-työntekijät
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Liikenne > Liiketalouden hallinto


EUR
50,70
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste