TEKNIIKAN TAULUKKOKIRJA

TEKNIIKAN TAULUKKOKIRJA
Tekijä: Esko Valtanen
Kustantaja: Genesis-kirjat Oy (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   69,00

Katso myös

Tekniikan taulukkokirja
Kustantaja: Genesis-kirjat Oy (2009)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   72,70
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
1152 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
16. painos
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789529867332

EUR
69,00

Tuote ei tilattavissa.
TEKNIIKAN TAULUKKOKIRJAzoom

69.00€ (Alv 10%) 62.73€ (Alv 0%)


Tekniikan Taulukkokirja on yli 20 vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa laajimpana teollisuuden ja tekniikan opiskelijoiden käyttämänä taulukkokirjana. Kirja on suunnattu teollisuuden piirissä toimivien suunnittelijoiden, käyttöhenkilökunnan sekä ammattikorkeakoulujen ja korkeakoulujen opiskelijoiden käsikirjaksi.

Kirjan 15. painokseen verrattuna sivuja on tullut lisää 16. painokseen 115 ja päivitettyjä sivuja on n. 250 kpl. Standardit (n. 35 kpl) on päivitetty ja mikäli ne ovat olleet vanhoja, ne on uusittu. Uutena ovat hitsattujen ja rullamuovattujen teräsprofiilien poikkileikkaussuureet (40s), kierretoleranssit (10s) ja ruuvien lujuusominaisuudet (9s) lisätty. Hydrauliikka ja pneumatiikka (20s), muovitaulukot (7s), hitsausosio (7s) ovat uusittu. Geometriset toleranssit on päivitetty (47s). USA:ssa ja Englannissa käytetyt mittayksiköt on lisätty (6s) ja monia muita sivuja on päivitetty.

Kirjan osiot 1-4 sivulle 485 asti ovat säilyneet sellaisenaan, ainoastaan matematiikan ja fysiikan osioihin on tehty n. 25 sivulle pieniä parannuksia ja muutoksia. Ne eivät olleet virheitä vaan selvennyksiä. Muutoin osiot ovat samat kuin Matematiikan ja fysiikan käsikirjassa.


Asiasanat: matemaattiset-kaavat matematiikka fysiikka lujuusoppi kone-elimet koneenrakennus materiaalit taulukot tuotetiedot sähkötekniikka
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Metalliteollisuus. Konetekniikka. Liikennevälineet sähkötekniikka > Konetekniikka. Voitelutekniikka


EUR
69,00
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste