SULJE VALIKKO

avaa valikko

TEKNIIKAN TAULUKKOKIRJA
74,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
1152 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
16. painos
Julkaisuvuosi:
Tekniikan Taulukkokirja on yli 20 vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa laajimpana teollisuuden ja tekniikan opiskelijoiden käyttämänä taulukkokirjana. Kirja on suunnattu teollisuuden piirissä toimivien suunnittelijoiden, käyttöhenkilökunnan sekä ammattikorkeakoulujen ja korkeakoulujen opiskelijoiden käsikirjaksi.

Kirjan 15. painokseen verrattuna sivuja on tullut lisää 16. painokseen 115 ja päivitettyjä sivuja on n. 250 kpl. Standardit (n. 35 kpl) on päivitetty ja mikäli ne ovat olleet vanhoja, ne on uusittu. Uutena ovat hitsattujen ja rullamuovattujen teräsprofiilien poikkileikkaussuureet (40s), kierretoleranssit (10s) ja ruuvien lujuusominaisuudet (9s) lisätty. Hydrauliikka ja pneumatiikka (20s), muovitaulukot (7s), hitsausosio (7s) ovat uusittu. Geometriset toleranssit on päivitetty (47s). USA:ssa ja Englannissa käytetyt mittayksiköt on lisätty (6s) ja monia muita sivuja on päivitetty.

Kirjan osiot 1-4 sivulle 485 asti ovat säilyneet sellaisenaan, ainoastaan matematiikan ja fysiikan osioihin on tehty n. 25 sivulle pieniä parannuksia ja muutoksia. Ne eivät olleet virheitä vaan selvennyksiä. Muutoin osiot ovat samat kuin Matematiikan ja fysiikan käsikirjassa.

TEKNIIKAN TAULUKKOKIRJAzoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ