SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Olavi Virta 100 vuotta (+CD) : lauluja elämästä ja valkokankaalta
26,40 €
Valmistaja:
Sivumäärä:
142 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Vuosi:
2015, 15.02.2015
Juhlavuoden kirja suuren suomalaisen taiteilijan lauluista, urasta ja elämästä - cd:llä kultaisen äänen upeita tulkintoja!

Suomalaisen laulajalegendan syntymästä on kulunut 100 vuotta. Olavi Virran elämäntyön kunniaksi julkaistu teos taltioi taiteilijan tulkitsemia lauluja yhtenäiseksi nuottikirjaksi.

Juhlakirjaa täydentää cd-levy, jolla on hieno kooste laulajamestarin keskeistä ohjelmistoaTäysikuusta Sinitaivaaseen ja Metsäkukista Portugalin huhtikuuhun.

Teos on samalla läpileikkaus Olavi Virran laulajanurasta aina sen alkuvaiheista loistavan menestyksen vuosiin. Suomalaisen musiikin tutkijat Anu Juva ja Juha Seitajärvi valottavat teksteissään Virran persoonaa paitsi esiintyvänä taiteilijana ja muusikkona myös elokuvanäyttelijänä ja liikemiehenä. Samoin kirjassa esitellään ehkä monelle tuntemattomaksi jäänyttä laulajan omaa sävellystuotantoa.

Kokoelma sisältää 55 laulun sanat ja melodiat sointumerkein. Kuvituksena on merkittävä kokoelma valokuvia Olavi Virran uran eri vaiheista. Kiinnostavana lisäarvona filmografia.

Olavi Virta 100 vuotta (+CD) : lauluja elämästä ja valkokankaaltazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Tuotetunnus:
9789524612999
Kieli:
Suomi
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ