SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Koko kansan kupari : Pentti ja Anne Siivosen kuparikokoelma
60,90 €
Pentti Siivonen
Sivumäärä: 200 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2018 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Miltei jokaisessa kodissa oli aikanaan ainakin kuparinen kahvipannu ja ehkä myös kuparinen vuoka. Kupariesineet olivat emännän ylpeydenaiheita ja niistä pidettiin hyvää huolta. Tämä kirja kertoo nimensä mukaisesti koko kansan kuparista. Kuparista valmistetut monenlaiset esineet esitellään kalantilaisten Pentti ja Anne Siivosen suuren, monipuolisen ja korkeatasoisen kokoelman kautta.

Pitkälti yli sata upeaa kuvaa tuovat lukijan tarkasteltavaksi niin isoäidin kahvipannun kuin harvinaisen jäätelönvalmistuskannun, niin taidokkaat vuoat kuin kattilat ja pannut, niin upeat samovaarit kuin olutpikarin. Ja paljon muuta plooturahasta kynttilänjalkoihin. Kirjassa kerrotaan myös kuparin historiasta, entisaikojen kuparisepistä ja kahvipannun valmistamisen vaiheista sekä annetaan arvokkaita ohjeista kupariesineitten keräilijöille.
Kirja teksti on tietokirjailija Matti Jussilan ja antiikkiasiantuntijan Wenzel Hagelstamin käsialaa. Valokuvat Katja Hagelstam.

Koko kansan kupari : Pentti ja Anne Siivosen kuparikokoelmazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste