Etusivu > Pelit > Nintendo Wii U > Kauhu

Resident Evil Revelations (WIIU)
Julkaisija: Capcom (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   30,30
Zombiu (WIIU)
Julkaisija: Ubisoft (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   8,00
    

RESIDENT EVIL REVELATIONS (WIIU)

Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2013, 24.05.2013
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5055060952481

EUR
30,30

Tuote ei tilattavissa.
Resident Evil Revelations (WIIU)zoom

30.30€ (Alv 24%) 24.44€ (Alv 0%)

Kuvaus
Katso myös
Resident Evil Revelations vie pelaajat tapahtumiin, jotka sijoittuvat aikaan Resident Evil 4- ja Resident Evil 5 -pelin välillä. Samalla Revelations paljastaa taustoja T-Abyss-viruksesta. Resident Evil Revelationsin päähahmoina nähdään suosikit Jill Valentine ja Chris Redfield, sekä BSAA-jäsenet Parker Luciani ja Jessica Sherawat.

Toiminta käynnistyy hylätyksi oletetulta Queen Zenobia -laivalta, jossa kauhun kasvot nostavat päätään. Sieltä tapahtumat jatkuvat maalle, aina tuhottuun Terragrigian kaupunkiin asti. Vähäiset ammukset ja aseet korostavat kauhuista selviytymisen vaikeutta entisestään.

Resident Evil Revelations on päivitetty pelikonsoli- ja tietokoneversiossa korkeatasoiseen täysteräväpiirtotarkkuuteen. Upeat valaistus- ja ääniefektit ovat omiaan luomaan kauhun täyttämää tunnelmaa pelin tarjoamien hirvitysten ohella. Resident Evil Revelationsia on myös laajennettu uudella vaikeustasovaihtoehdolla, uusilla vihollisilla sekä parannuksilla Raid-pelitilaan. Luvassa on sekä uusia aseita, taitoja että pelattavia hahmoja.

Resident Evil Revelations -peli toimii myös yhdessä Residentevil.net-sivuston kanssa, jossa on tarjolla lisäsisältöä heti pelin julkaisun jälkeen.


EUR
30,30
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste