Etusivu > Pelit > Nintendo Wii U > Ajopelit

Need For Speed Most Wanted U (WIIU)
Julkaisija: Electronic Arts (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   32,60
Hot Wheels: World's Best Driver (WIIU)
Julkaisija: WB Games (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   47,70
Sonic & All-Stars Racing Transformed Limited Edition (WIIU)
Julkaisija: Sega (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   54,80
    
Need For Speed Most Wanted U (WIIU)
32,60 €
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2013, 21.03.2013
Most Wantedin Wii U -versio tarjoaa täydet onlinepelitoiminnot, upean avoimen Fairhaven-kaupungin, makeita autoja sekä intensiivisiä poliisitakaa-ajoja - kaiken sen, mikä teki Most Wantedista vuoden 2012 parhaimman ajopelin.
EA on uudistanut pelin viittä keskeistä toimintoa tehdäkseen Wii U -versiosta entistäkin makeamman:

Make Trouble ? Kiinnitä turvavyö, paina nasta lautaan ja pidä kiinni: olet elämäsi kyydissä. Most Wantedissa pääset ajamaan unelma-autojasi juuri niin kuin olet aina halunnut. Ei ratoja, ei simulaatiota. Vie ajokkisi äärirajoille ja yli - aja 200 mailia tunnissa, työnnä kaverisi pientareelle, jujuta poliiseja ja tee se tyylillä.

Avoimen maailman toimintaa - Most Wantedissa vapaus on tärkeintä. Aja, kisaa, jahtaa ja tutki avointa maailmaa ansaitaksesi Speed Pointseja ja noustaksesi Most Wantediksi.

Jätä merkkisi ? Jätä merkkisi avoimeen maailmaan. Uuden sukupolven Autolog näyttää ystäviesi parhaat tulokset, ajat, takaa-ajot ja hyppyjen pituudet kaikkialla Fairhaven kaupungissa. Tee pisin hyppy mainostaulun läpi ja voit saada jopa naamasi mainostauluun - muistuttamaan ystäviäsi jatkuvasti ylivoimaisuudestasi. .

Jatkuva moninpelaus ? Valitse auto, yhytä ystäväsi ja hyppää mukaan alati jatkuvaan moninpeliin täynnä tiiviitä, kilpailuhenkisiä tapahtumia. Nappaa huippupisteet, nouse kisataulukossa ja ansaitse loputtomasti palkintoja ja päivityksiä

Löydä ja aja ? Inhoatko tahkoa läpi lukemattomia kisoja uusien autojen saamiseksi? Niin myös me: siksi Most Wantedissa kaikki autot ovat käytössäsi heti startista. Saat käyttöösi minkä tahansa auton kaupungin kaduilta. Ajat vain sen viereen, painat nappia ja se on sinun.

Wii U -version erikoisominaisuudet:

Pelaa yhdessä - Co-Driver -moodissa toinen pelaaja ajaa käyttäen Wii Remote tai Wii U Pro -ohjainta ja samalla toinen pelaaja auttaa käyttäen Wii U Gamepadia. Override-ohjaus auttaa uusia tai nuorempia pelaajia. Näpäytä ruutua hämätäksesi poliiseja. Vaihda yö päivään tai aktivoi Boost U päästäksesi läpi poliiseista Nitroboostilla ja parantaaksesi kolhunkestävyyttä.

Vaihda autoja ja modeja lennossa - Vaihda autoa milloin tahansa käyttäen Wii u -kosketusnäyttöä. Muokkaa ajokkiasi samalla kun ajat kätevän kosketusnäytön avulla. Aktivoi nitrotoiminto, uudelleentäyttyvät renkaat tai kevytkorin muokkaukset parantaaksesi nopeuttasi, kestääksesi poliisien tai kilpailijoiden hiillostusta ja parantaaksesi ajotoimintoja.

Avaa avoin maailma - Wii U Gamepad tuo kaupungin sormiesi ulottuville. Kartta paljastaa Most Wantedin piilotetut aarteet samalla kun tutkit Fairhavenia - ja tarjoaa pikareitit suoraan niihin. Löydä mainostauluja, näe tuloksesi ja löydä kaikki piilotetut Jackspotit!

Käsikonsolipelaus - Jos tv on muussa käytössä, voit jatkaa pelausta Wii U Gamepadilla mahtavan käsikonsolikokemuksen kera.

Ultimate Speed Pack - Tarjoamme Ultimate Speed Packin ilmaiseksi, joten voit kisata kaupungin katuja viiden sairaimman ja mahtavimman auton kera: McLarenin 4 miljoonan dollarin F1 LM:n, Lamborghinin Aventador J:n, ratatykki Pagani Zonda R:n, Bugattin huikean Bugatti Veyron Grand Sport Vitessen ja Hennesseyn huikean 275 mailia tunnissa kiitävän Venom GT:n.

Need For Speed Most Wanted U (WIIU)zoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Tuotetunnus:
5030945109815
Mukana kampanjoissa:
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste