Etusivu > Pelit > Nintendo Wii > Roolipelit

X-MEN DESTINY (WII)

X-Men Destiny (WII)
Julkaisija: Activision Blizzard (2011)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   50,30
    
Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2011, 14.10.2011
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5030917100819

EUR
50,30
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
X-Men Destiny (WII)zoom

50.30€ (Alv 24%) 40.56€ (Alv 0%)


X-Men Destiny -pelissä ohjataan yhtä kolmesta upouudesta mutanttihahmosta. Pelaajapääsee valitsemaan, pelastaako ihmiskunnan vai varmistaako sentuhoutumisen. Haarautuvan tarinan onkäsikirjoittanut ylistetty Marvel-kirjoittaja Mike Carey. Valintojen tekeminenon tärkeässä osassa, sillä pelaaja voi räätälöidä hahmonsa polun, voimat jakehittymisen sekä valita, taisteleeko hän Marvelin X-Men-maailman mahtavimpienhahmojen (esimerkiksi Magneto, Kyklooppi, Wolverine ja Gambit) rinnalla vainäitä vastaan. Tässä hahmon takaaesitetyssä toimintaroolipelissä X-Gene-parannukset lisäävät mahdollisuuksiamuokata hahmon voimia, ja pelaaja saa tilaisuuden kokeilla X-Men -suosikkimutanttiensakykyjä. Pelaajat kehittävät mutanttiaan ainutlaatuisilla tavoilla jaosallistuvat vauhdikkaaseen ja raivokkaaseen taisteluun, upeisiinyhdistelmähyökkäyksiin ja palkitseviin lopetushyökkäyksiin erilaisia,aatteitaan puolustavia vastustajia vastaan.

Hallitsemutanttisi kohtaloa ?
Pelissävalitaan yksi kolmesta mutantista, jonka kohtaloa ja kehitystä pelaaja sittenhallitsee tekemällä kriittisiä perusvoima- ja ryhmäkuntavalintoja. Nämäratkaisevat, keiden rinnalla ja keitä vastaan hahmo taistelee, mitä vihollisiavastaan tulee sekä mille puolelle, Ryhmä-X:ään vai Mutanttien veljeskuntaan, helopulta liittyvät.Päästä mutanttivoimasivalloilleen ? Pelissä valitaankolmesta upouudesta hahmosta. Peli alkaa kriittisestä hetkestä, jolloin nämälöytävät mutanttivoimansa. Sen jälkeen valitaan jokin kolmesta erilaisestaydinvoimapaketista. Nämä toimivat perustana, jonka päälle hahmon mutanttivoimatrakennetaan. Pelaaja voi nyt ensimmäistä kertaa X-Men-pelissä yhdistää jaräätälöidä erilaisia voimia valitulle hahmolleen.

Käveletoisen mutantin geeneissä ? X-Genet, suorat versiot muiden X-Men-mutanttien voimista, antavat uusiamahdollisuuksia räätälöidä pelaajahahmon voimia ja tilaisuuden kokeilla muidenX-Men-mutanttien kykyjä, kuten Jäämiehen jäädytysvoimia tai Pyron tulivoimia.Niiden avulla pelaaja voi kehittää hahmonsa mutanttikykyjä ainutlaatuisillatavoilla sekä taistella ja hyökätä eri tavoin.

Valintasiohjaavat tarinaa ? Pelaajavoi nyt vaikuttaa uuden mutanttinsa kohtaloon tekemällä moraalisia valintojatilanteissa, joissa ei ole selvää oikeaa tai väärää vastausta.
EUR
50,30
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste