Etusivu > Pelit > Nintendo Wii U > Urheilu

Fifa 13 (WIIU)
Julkaisija: Electronic Arts (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   31,30
Just Dance 4 (WIIU)
Julkaisija: Ubisoft (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   8,00
Zumba World Party (WIIU)
Julkaisija: 505 Games Limitied (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   40,50
Sports Connection (WIIU)
Julkaisija: Ubisoft (2012)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   51,50
    

FIFA 13 (WIIU)

Julkaisija:
Asu:
DVD-levy
Vuosi:
2012, 30.11.2012
Tuoteryhmä:
Tuotetunnus:
5030945110064

EUR
31,30

Tuote ei tilattavissa.
Fifa 13 (WIIU)zoom

31.30€ (Alv 24%) 25.24€ (Alv 0%)

Kuvaus
Katso myös
Neljä pelin muuttavaa innovaatiota: Tekoäly, kuljettaminen, pallon hallinta ja vapaapotkut.

Kokonaan uusi Attacking Intelligence antaa pelaajalle mahdollisuuden työskennellä yhden kehittyneimmän tekoälyn kanssa. Analysoi tilasi, työskentele kovempaa, ajattele fiksummin ja ole vastustajaa aina pari askelta edellä.

Nyt jokainen kosketuksesi palloon ratkaisee seuraavan liikkeesi. Nyt on kehitelty vuorovaikutteisin ja intuitiivisin kuljetusmoottori FIFA- pelisarjalle. Muusana on toiminut maailman paras jalkapalloilija Lionel Messi, joka on tuonut oman kosketuksensa FIFA 13- pelisarjaan.

Complete Dribbling tuo täydellisen kuljetuksen piirteet peliisi. 360- astetta liikkumavaraa ja herkät kosketukset palloon oikeuttavat ennennäkemättömän 1vs1 luovuuden. Nyt voit haastaa 1vs1 tilanteissa monipuolisemmin kuin koskaan.

FIFA 13 1st Touch Control muovaa käsitystä miten pelaajat käsittelevät palloa. Kuoleta pallo ensimmäisellä kosketuksella tai riskeeraa pallon menetys. Tämä antaa puolustajille loistavan tilaisuuden voittaa kaksinkamppailu ja saada pallo takaisin.

Toisen sukupolven Player Impact Engine laajentaa fyysisyyden pallollisesta kaksinkamppailusta aina pallottomiin kamppailuihin.

Puolustajat voivat pakottaa vastustajan huonoihin kosketuksiin ja pelipäätöksiin käyttämällä kokoa ja voimaa ennen kuin pallo on edes saapunut.

FIFA 13 Tactical Free Kicks tarjoaa työkalut vaarallisille ja arvaamattomille vapaapotkuille. Tuo kolme pelaaja pallon taakse ja tee hämäysjuoksuja oikealle potkaisijalle. FIFA 13 tuo suurimman ja syvimmän setin mahdollisuuksia vapaapotkuille pelisarjan historiassa. Muut ominaisuudet ja uudet pelin piirteet selviävät lähitulevaisuudessa.


EUR
31,30
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste