Omakauppa
Info
Ohjeita myyjälle
Ohjeita ostajalle
Säännöt ja ehdot

Tervetuloa Omakauppaan!

Omakaupassa voit itse toimia myyjänä, mutta kaupankäynti käydään Booky.fi -verkkokaupan kautta. Käytettyjen tuotteiden ostaminen ja myyminen Omakaupan kautta on helppoa ja turvallista!


Mikä on Omakauppa?

Omakauppa on ainutlaatuinen palvelu, jossa voit Booky.fi:n asiakkaana myydä toisille asiakkaille käytettyjä tai uusia tuotteitasi. Tuotteen myyjänä on siis yksityinen Booky.fi-verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas, ja Booky.fi toimii kaupan valvojana.

Omakaupan tuotteen ostaminen on yhtä helppoa ja turvallista kuin minkä tahansa muun tuotteen ostaminen verkkokaupastamme. Omakaupan tuotteen tunnistat vihreästä hintamerkinnästä. Kaupankäynnin turvallisuuden varmistaa ostoturva.

Myyntiin asetettu, käytetty tuote näkyy verkkokaupassa myytävän uuden tuotteen yhteydessä sekä Omakaupan tuotehaussa. Tuotteen myyntiin laittaminen on veloituksetonta. Vasta kun myyjä on myynyt tuotteen, veloitamme kaupasta välityspalkkion. Välityspalkkio on tuotekohtainen ja ilmoitetaan aina tuotetta myyntiin asetettaessa.

Katso lisätietoja Omakaupasta.


Kuinka myyn Omakaupassa?

Voit myydä tuotteita Omakaupassa rekisteröidyttyäsi Booky.fi henkilöasiakkaaksi. Ilmoita tuote myyntiin Omakauppaan joko verkkokaupassa myytävän uuden tuotteen yhteydessä tai tämän linkin kautta.

Lue myyjän tarkemmat ohjeet.


Kuinka ostan Omakaupasta?

Etsi Omakaupassa myynnissä olevia tuotteita oikealla olevasta hakukentästä. Omakaupan tuotteet löydät myös Booky.fi:n myymien uusien tuotteiden yhteydestä, mikäli tuotetta on saatavilla käytettynä. Omakaupan tuotteen tunnistat verkkokaupassamme vihreästä hintamerkinnästä.

Lue ostajan tarkemmat ohjeet.

Haluatko lisätä tuotteesi myyntiin?

Jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme, voit ilmoittaa tuotteen myyntiin täällä:Hae Omakaupasta

ISBN:
Nimike:
Kirjailija:
Kustantaja:
Julkaisuvuosi:
Kieli:
Kuntoluokka:
Kategoria: