SULJE VALIKKO

avaa valikko


Omakaupan tuotteen ostaminen

Omakaupan tuotteet löydät verkkokaupasta uuden tuotteen yhteydestä (vihreä hintamerkintä) tai Omakaupan etusivulta löytyvällä haulla. Jos samaa tuotetta on myynnissä usealla myyjällä, tarkista esimerkiksi tuotteen hinta- ja kuntoluokka ja valitse myynnissä olevista itsellesi sopivin vaihtoehto. Lisää haluamasi tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Voit ostaa samalla kerralla myös uusia tuotteita tai muita Omakaupan tuotteita.

Kun tilaat Omakaupan tuotteita, sinun tulee maksaa ostokset verkkopankilla tai luottokortilla. Ostoturva takaa, että rahasi ovat turvassa kunnes olet saanut tilaamasi tuotteet ja hyväksynyt tuotteen kaupan. Käytetyn tuotteen ostaminen Omakaupan kautta on siis helppoa ja turvallista. Lue lisää ostoturvasta.

Huomaathan, että tilatessasi tuotteita hyväksyt, että tuote on myyjän kuvaamassa kunnossa eikä siten välttämättä vastaa uuden tuotteen kuntoa. Käytetyn tuotteen myyjänä on yksityinen henkilö. Huomioi, että tuotteella ei ole palautusoikeutta mikäli tuote vastaa myyjän myynti-ilmoitusta.

Ostajan tulee tiedostaa, että tehdessään tilauksen Omakaupan tuotteesta, Myyjälle välitetään Ostajan osoite. Osoite ilmoitetaan Myyjälle, jotta tämä voi toimittaa tilatun tuotteen. Ostajan puhelinnumero välitetään myyjälle automaattisesti ainoastaan, mikäli Myyjä käyttää Booky-pakettia tilauksen toimitukseen. Lue lisää Booky-paketista. Suosittelemme puhelinnumeron ilmoittamista. Kun ilmoitat puhelinnumerosi Myyjälle, saat tilauksesi nopeammin ja lähettäminen on Myyjälle edullisempaa.


Kaupan syntyminen ja toimenpiteet kaupan aikana

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostitse linkin Omakaupan tuotteesta muodostettuun kauppaan. Lue aina huolellisesti sivulla olevat ohjeet ja tehtävät toimenpiteet. Jos tilaat kerralla tuotteita usealta myyjältä, saat jokaisesta tuotteesta erillisen kauppalinkin, jonka avulla kaupankäynti suoritetaan.

Kun kauppa on syntynyt, myyjä saa ilmoituksen kaupasta ja lähettää tuotteen sinulle postitse. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun myyjä on vahvistanut tuotteen lähetyksen. Myyjällä on 7 vuorokautta aikaa vahvistaa lähetys tai kauppa reklamoituu automaattisesti. Mikäli kauppa peruuntuu, saat maksamasi rahat takaisin.

Kun olet vastaanottanut tuotteet ja todennut niiden olevan kaupan mukaisessa kunnossa, hyväksy kauppa viipymättä kauppasivulla. Näin myyjä saa nopeasti oman osuutensa kauppasummasta. Sinulla on 10 vuorokautta aikaa hyväksyä kauppa. Jos kauppaa ei ole hyväksytty määräajassa, katsotaan ostajan automaattisesti hyväksyneen kaupan ja kauppa voidaan käsitellä loppuun.

Jos et ole saanut tuotteita tai tuotteet eivät vastaa myyjän myynti-ilmoitusta, tee kaupasta reklamaatio kauppasivulla. Kuvaile reklamaation syy huolellisesti. Reklamaation yhteydessä kaupankäynti keskeytyy, ja selvitämme reklamaation syyn. Reklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti. Aikaa reklamaation tekemiseen on myyjän lähetysvahvistuksesta 10 vuorokautta.

Omakaupan myyjä, ostaja ja Booky.fi sitoutuvat noudattamaan kaupan ehtoja.Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste