SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko


Omakaupan säännöt ja ehdot

Omakaupan myyjä, ostaja ja Booky.fi sitoutuvat noudattamaan kaupan ehtoja, jotta kaupankäynti olisi helppoa, turvallista ja nopeaa.


Ostajalle

Ostaja ymmärtää, että Omakaupan myyjänä on yksityinen henkilö, ei Booky.fi Oy. Tuote ei välttämättä vastaa kunnoltaan uutta tuotetta vaan tuotteen kunto on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Yksityisiltä henkilöiltä ostetuilla käytetyillä tuotteilla ei ole palautus- tai peruutusoikeutta.

Ostajalla on oikeus reklamoida kauppa jos tuotteita ei ole toimitettu tai tuotteet eivät ole myyjän ilmoittamassa kunnossa. Reklamoinnin seuraukset päättää Booky.fi Oy ostajan ja myyjän antamiin tietoihin perustuen. Booky.fi Oy palauttaa kauppasumman ostajalle mikäli kauppa on peruuntunut myyjän tai Booky.fi:n syystä.

Ostaja sitoutuu noudattamaan syntyneen kaupan kauppasivulla ja Omakaupan ohjesivuilla mainittuja ohjeita. Vastaanottaessaan tuotteen, ostaja viipymättä hyväksyy kaupan tai tekee siitä reklamaation.

Ostajan tulee olla saavutettavissa sähköpostitse kaupankäynnin ajan.

Ostajan ja myyjän välillä syntyneen kaupan ulkopuolisten tuotteiden myyntineuvottelu on kielletty.

Käytettyjä tuotteita ei voi tilata ulkomaille.


Myyjälle

Myyjä ilmoittaa myydyn tuotteen tiedot rehellisesti ja selkeästi. Ostajalle toimitettavan tuotteen tulee vastata myyjän siitä antamaa kuvausta. Myyjä vastaa myymänsä tuotteen postituskuluista.

Myyjä toimittaa tilatun tuotteen viipymättä, viimeistään 7 vuorokauden sisällä kaupan syntymisestä. Myyjä vahvistaa lähettäneensä tuotteen kaupasta syntyneellä kauppasivulla. Jos tuotteen toimitus ja lähetyksen vahvistaminen kestää yli 7 vuorokautta, kauppa reklamoituu automaattisesti.

Kauppa syntyy kun ostaja ostaa kirjan Booky.fi -verkkokaupasta. Syntynyttä kauppaa ei voi perua ja Booky.fi perii syntyneistä kaupoista aina välityspalkkion riippumatta siitä toimitetaanko tuotetta vai ei. Jos kauppa peruuntuu tahallisesta sopimusrikkomuksesta, Booky.fi veloittaa lisäksi kaupan selvittelystä aiheutuneet käsittelykulut. Tahallisia sopimusrikkomuksia ovat esimerkiksi myyjän päätös olla lähettämättä myytyä tuotetta tai jos myyjää ei saada ongelmatapauksissa kiinni viikon kuluessa reklamaatiosta sähköpostitse tai puhelimella.

Myyjän tulee olla saavutettavissa sähköpostitse tai puhelimella kaupankäynnin ajan. Myyjä ilmoittaa itsensä tauolle mikäli ei voi väliaikaisesti toimittaa myymiään tuotteita kaupan ehtojen mukaisesti.

Myyjä vastaa postituksissa hukkuneista lähetyksistä. Booky.fi ei vastaa postituksissa hukkuneista lähetyksistä.

Ostajan ja myyjän välillä syntyneen kaupan ulkopuolisten tuotteiden myyntineuvottelu on kielletty.


Booky.fi Oy

Booky.fi säilyttää ostajan maksaman kauppasumman kaupankäynnin aikana. Kun ostaja on hyväksynyt kaupan, myyjän osuus kauppasummasta tilitetään myyjän antamalle tilille. Kauppasummasta vähennetään automaattisesti Booky.fi:n välityspalkkio. Myyjän kauppaosuus tilitetään myyjälle noin viikon kuluessa siitä kun ostaja on hyväksynyt kaupan ja myyjä on ilmoittanut meille tilinumeronsa. Peruuntumisten ja reklamointien yhteydessä Booky.fi Oy palauttaa kauppasumman tapauskohtaisesti joko myyjälle tai ostajalle. Välityspalkkion Booky.fi perii aina syntyneistä kaupoista.

Booky.fi käsittelee kaupoista tehdyt reklamaatiot ostajan ja myyjän antamien selvitysten perusteella. Booky.fi myös valvoo kaupankäyntiä ja tarvittaessa evää kaupan osapuolilta oikeuden ostaa ja myydä käytettyjä tuotteita käytettyjen kaupassa.

Booky.fi ei vastaa postituksissa hukkuneista lähetyksistä.

Tahallisista vahingonteoista, sopimusrikkomuksista tai niiden yrityksistä Booky.fi perii vahingosta aiheutuneet kulut vahingontekijältä.Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste