Yrjö Klippi

Haullasi löytyi yhteensä 5 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?Purjehtivat klassikot
Tekijä: Juha Aromaa; Yrjö Klippi; Pirkka Leino
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   34,30
Purjehdus Suomessa : nautintoa ja seikkailua
Tekijä: Yrjö Klippi
Kustantaja: Readme.fi Oy (2014)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   39,40
Puuvene Suomessa
Tekijä: Yrjö Klippi; Juha Aromaa; Pyry Klippi
Kustantaja: Readme.fi Oy (2015)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   35,00
Veneilijän käsikirja
Tekijä: Yrjö Klippi; Juha Aromaa; Pyry Klippi
Kustantaja: Readme.fi Oy (2017)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   20,80
Moottorivene : 100 vuotta huvi- ja kilpaveneilyä
Tekijä: Jorma Rautapää; Nils Häggblom; Yrjö Klippi; Sten Söderblom; Kari Wilén
Kustantaja: Readme.fi Oy (2020)
Saatavuus: Noin 2-3 arkipäivää
EUR   25,40
    

PURJEHTIVAT KLASSIKOT

Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
198 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
ISBN:
9789510326084

EUR
34,30

Tuote ei tilattavissa.
Purjehtivat klassikotzoom

34.30€ (Alv 10%) 31.18€ (Alv 0%)

Kuvaus
Katso myös
Esittelyteksti

Merkittävimmät suomalaiset klassiset purjeveneet, joita on tehty 1920-luvun jälkeen – venetyyppejä, joilla purjehditaan ja kilpaillaan edelleen.


Takakansi

Purjehtivat klassikot esittelee merkittävimmät suomalaiset klassiset purjeveneluokat, joita on tehty itsenäistymisemme jälkeen. Näillä venetyypeillä purjehditaan ja kilpaillaan vesillämme edelleen aktiivisesti. Kirja on ensimmäinen suomenkielinen tuon ajanjakson yleisimpien puuveneluokkien ja ”klassikoiden” historiaa koostava teos. Se kertoo myös purjehduskulttuurista, veistämöistä ja veneiden suunnittelijoista.

Kirjoittajat ovat puuveneiden aktiivisia harrastajia. Pirkka Leino on julkaissut purjehduksen historiaa koskevia artikkeleita. Yrjö Klippi on Puuvene-lehden perustaja, kustantaja ja päätoimittaja, Juha Aromaa toimittaja ja toisen polven kevytvenepurjehtija.


Arvosteluotteita

"Kuvitus on loistavaa, teksti erinomaista, ja kokonaisuutta on elävöitetty lähdeaineistosta lainatuilla vanhoilla kuvilla, piirustuksilla, mittakirjoilla ja laittamattomilla sitaateilla."
Henrik Weckström, Tekniikan Maailma


Ennakkotieto

Purjehtivat klassikot esittelee merkittävimmät suomalaiset klassiset purjeveneet, joita on tehty 1920-luvun jälkeen ja joita edelleen purjehtii vesillämme. Samalla se täyttää ison aukon veneilymme historiassa – suomenkielistä, tuon ajanjakson yleisimpiä puuveneluokkia tai ”klassikoita” käsittelevää teosta ei tähän asti ole ollut.

Nämä venetyypit ovat elävä osa suomalaisen veneilyn historiaa: niillä kilpaillaan ja purjehditaan vielä 2000-luvullakin aktiivisesti. Niinpä kirja toimii myös mainiona yleisesittelynä ja hakuteoksena puuveneen omistajalle tai sellaisen ostamista harkitsevalle. Ja koska Purjehtivat klassikot kertoo yleisemminkin purjehduskulttuurista, veistämöistä ja veneiden suunnittelijoista, se sopii kaikkien näistä aiheista kiinnostuneiden tietolähteeksi.

Kirjoittajat ovat puuveneiden aktiivisia harrastajia. Pirkka Leino on julkaissut historiatiedettä ja purjehduksen historiaa käsitteleviä artikkeleita ja toimii kansainvälisen 5m-liiton hallituksessa. Juhani Aromaalla on toimittajatausta ja hän on toisen polven kevytvenepurjehtija. Yrjö Klippi on Puuvene-lehden perustaja, kustantaja ja päätoimittaja vuodesta 1995.

Asiasanat: purjeveneet puuveneet jollat veneily purjehdus historia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Metalliteollisuus. Konetekniikka. Liikennevälineet sähkötekniikka > Liikennevälineet > Vesikulkuneuvot


EUR
34,30
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste