SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Oppikirjat > Suomi toisena kielenä S2

Suomi toisena kielenä S2 Esiopetus, suomenkielinen Esiopetus, ruotsinkielinen Alakoulu, suomenkielinen Alakoulu, ruotsinkielinen Yläkoulu, suomenkielinen Yläkoulu, ruotsinkielinen Lukio-opetus, suomenkielinen Lukio-opetus, ruotsinkielinen Ammatti- ja aikuiskoulutus Valintakokeet

Suomi toisena kielenä S2

Esiopetus Alakoulu Yläkoulu Lukio Ammatti- ja aikuiskoulutus

Kielitaito helpottaa sopeutumista ja tutustumista uuteen ympäristöön, kulttuuriin ja ihmisiin. Samalla se auttaa selviämään arjen lukuisista tilanteista ja asioista.

Booky tarjoaa kattavan määrän oppikirjoja, jotka sopivat opiskeluiden tietolähteeksi ja innostavaksi inspiraatioksi kaikille suomea toisena kielenään (S2) opiskeleville. Tarjolla on niin alkeis- kuin jatkotasonkin oppikirjoja, joita voi hyödyntää materiaalina esimerkiksi myös vapaan sivistystyön opetuksessa, kotoutumiskoulutuksessa sekä aikuisten tai nuorten perusopetuksessa. Laadukkaiden oppikirjojen avulla sinustakin voi tulla suomen mestari!
Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste