SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ: tosiaikuisen muistokirja
28,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
78 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Kuusikymppiset muistavat hyvin vauvakirjat, joihin kerättiin muistoja omista tai kummilapsista. Nyt kuusikymppiset saavat oman kirjansa.

Kuusikymppisyys on hieno ikä! Kuusikymppinen on elänyt kappaleen Suomen huikeinta historiaa: olemme järjestäneet poikkeuksellisen hienot olympialaiset, meillä on ollut Euroopan pisimpään istunut presidentti ja saimme aikaan maailman menestyvimmän tuotteen, kännykän.

Yksityisen ihmisen tarina on tietysti kaikkein mielenkiintoisin. Missä olin kun ihminen laskeutui ensimmäistä kertaa kuuhun? Kuka oli tuolloin idolini? Kuuluiko uunimakkara juuston kera herkkuihini 1970-luvulla? Mikä oli housunpunttini tai hameenhelmani mitta kuusikymmentäluvulla?

Kirjaan voi koota päähenkilöä koskevia muistoja: kuvia, tarinoita, hiuskiehkuroita, runoja, reseptejä - kaikkea kirjan päähenkilöstä kertovaa. Muistoja voivat koota työkaverit, ystävät, sukulaiset tai elämänsä päähenkilö itse.

Kirja on mainio lahjakirja henkilölle, jolla on jo kaikkea. Se sopii äitienpäivä-, isänpäivä- tai syntymäpäivälahjaksi tai vaikka läksiäislahjaksi työkavereilta. Se on oma kirja, jota voi täyttää lahjansaajan näköisellä tavalla.

Kirjan tekijä Kristiina Harju on kirjoittanut lukuisia teoksia aikuisista ihmisistä.


TÄYTTÄ ELÄMÄÄ: tosiaikuisen muistokirjazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789513749330
Kieli:
Suomi
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ