HAASTEENA LUOTTAMUS - TYÖYHTEISÖN SOSIAALINEN PÄÄOMA JA SYVÄRAKENNE

Haasteena luottamus - Työyhteisön sosiaalinen pääoma ja syvärakenne
Tekijä: "Mäkipeska Marja; Niemelä Terttu"
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2005)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   54,90

Katso myös

Keskity olennaiseen, esimies
Tekijä: Henrietta Aarnikoivu
Kustantaja: Talentum Oyj (2013)
Saatavuus: Noin 3-4 arkipäivää
EUR   50,00
Asian ytimessä - Työkulttuurin kehittäminen oppivassa organisaatiossa
Tekijä: Jorma & Esa Pohjanheimo Ahonen
Kustantaja: Gaudeamus (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   12,10
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
244 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789513743765

EUR
54,90

Tuote ei tilattavissa.
Haasteena luottamus - Työyhteisön sosiaalinen pääoma ja syvärakennezoom

54.90€ (Alv 10%) 49.91€ (Alv 0%)


Organisaatiokulttuurin syvärakenne on kuin koralliriutta: historian kuluessa muotoutunut, pinnanalaista elämää kuhiseva järjestelmä. Pinnanalaiset ja pitkän ajan kuluessa muotoutuneet syvärakenteet vaikuttavat organisaation toimintaan ja saavat ihmiset toimimaan joskus epärationaalisesti, jopa tuhoavastikin.

Toimivan työyhteisön tärkeimpiä ominaisuuksia on luottamus. Mitä enemmän luottamusta sitä enemmän ihmiset antavat omaa kapasiteettiaan organisaation käyttöön. Organisaation syvärakenteiden pitää tukea luottamuksen ilmapiiriä. Syvärakenteet tulee tiedostaa ja tehdä näkyviksi, jotta niihin voidaan tarttua ja niitä voidaan muuttaa luottamusta ruokkivaan suuntaan.

Haasteena luottamus antaa keinot organisaatiokulttuurin analysoimiseen ja ihmisten ja ryhmien käyttäytymisen laajempaan ymmärtämiseen. Siten se lisää selkeyttä usein kaoottiselta tuntuvaan organisaation sisäiseen maailmaan. Esimiehille se antaa konkreettisia apuvälineitä työyhteisönsä hyvinvoinnin kehittämiseen ja luottamuksen rakentamiseen.
Kirjan kirjoittajilla, Marja Mäkipeskalla ja Terttu Niemelällä, on pitkä ja monipuolinen kokemus työelämän kehittämisestä. Haasteena luottamus syventää kirjoittajien aiemmin ilmestyneen kirjan "Hengittävä työyhteisö - johtamista muutosvirrassa" teemaa yhteisöllisyydestä ja johtamisesta.Asiasanat: organisaatiokulttuuri työyhteisöt kehittäminen työhyvinvointi sosiaalinen-pääoma luottamus avoimuus johtaminen
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Liiketalous. Markkinointi. Kauppa. Liikenne > Liiketalouden hallinto


EUR
54,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste