SULJE VALIKKO

Lakkojen vaikutukset toimituksiin | Strike... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Salaseurojen käsikirja
14,40 €
Helmi kustannus
Sivumäärä: 144 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2005 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Salaseurojen käsikirja on ajankohtainen esitys vallan huipulla toimineista salaseuroista. Kirja valottaa ansiokkaasti sitä, kuinka laajasti salaseurojen lonkerot ovat ulottuneet kautta aikojen talouden ja politiikan huipulle. Se käy läpi 21 maailmankuulua salaseuraa: niiden rituaaleja, kultteja, hierarkiaa ja usein väkivaltaisiakin taustoja.

Salaseurojen käsikirja käsittelee muun muassa opus deitä, mafiaa, vapaamuurareita, ruusuristiläisiä, Rooman klubia, ku klux klania, kiinalaisia triadeja sekä Yalen yliopistossa toiminutta Skull and Bones -seuraa, jonka kärkinimiä ovat olleet George W. Bush ja John Kerry.

Kiehtovasta ja tärkeästä aiheesta on tehty helppotajuinen tietokirja, joka kiinnostaa takuuvarmasti sekä Da Vinci -koodin lukeneita viihteen ystäviä kuin elämäkertoja ja poliittista historiaa ahmivia lukijoita. Salaseurojen käsikirja on ensimmäinen suomenkielinen kirja tästä päivänpolttavista aiheesta. Kirja sisältää myös toimittaja Juha Merimaan jälkisanat Suomessa toimineista salaseuroista.

Salaseurojen käsikirjazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste