SULJE VALIKKO

avaa valikko

Poikani, rikollinen : kolmen äidin tarina
22,30 €
Deadline Kustannus
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2023 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Katri Kilpiäisen kirja kertoo siitä, kun läheinen ryhtyy rikolliseksi.

Vapina, pelko, pettymys, viha, rakkaus. Ne kaikki käyvät päällä. Onhan se täysi helvetti, kun oma lapsi tekee tuollaisia. Ei voinut olla muuta kuin hirveän surullinen. Kun 37-vuotias Viljo iski puukolla satunnaista ohikulkijaa useita kertoja, äidin painajainen heräsi uudelleen eloon. Kymmenen vuotta sitten Viljo tuomittiin vankeuteen taposta, nyt häntä syytettiin tapon yrityksestä. Mikä sai pojan syyllistymään uudelleen vakavaan väkivaltarikokseen?

Rami oli 20-vuotias, kun hän tunkeutui kaverinsa kanssa erään miehen asuntoon ja ryösti sekä tappoi uhrin. Miltä äidistä tuntuu, kun telkien taakse suljetaan poika, joka oli vasta hiljattain tavallinen koululainen?

Taijan poika teki rikoksen, josta puhuminen on äärimmäinen tabu: alaikäisen raiskaus. Voiko edes oma äiti ymmärtää näin julmaa tekoa?

Poikani, rikollinen kertoo kolmen äidin matkasta läpi henkisen kiirastulen. Äidinrakkaus ja kultaiset muistot käyvät alituista sotaa syyllisyyden, vihan ja surun tunteiden kanssa. Miksi poikien elämät suistuivat raiteiltaan? Olisiko mitään ollut tehtävissä rikosten estämiseksi? Tukeeko yhteiskunta tarpeeksi vaikeuksiin joutuneita perheitä?

Kirjan kirjoittaja Katri Kilpiäinen on porvoolainen vapaa kirjoittaja ja luovan alan yrittäjä. Hän on työskennellyt muun muassa Ylen ohjelmien kampanjapäällikkönä. Poikani, rikollinen on Kilpiäisen esikoisteos.

Poikani, rikollinen : kolmen äidin tarinazoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste