SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Liisa Hietanen : käänteissä = turns, 26.2.2022-22.5.2022
46,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
96 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Hämeenkyröläinen kuvanveistäjä Liisa Hietanen (s. 1981 Lohjalla) kuvaa jokapäiväisiä esineitä ja Hämeenkyrön asukkaita virkatuissa ja neulotuissa veistoksissaan, joita hän kutsuu Kyläläisiksi. Teosten mallit ovat löytyneet arkisissa kohtaamisissa ja paikoissa esimerkiksi kirjastossa tai kotimatkalla koiraa ulkoiluttaessa.

Hietasen työskentelytavassa olennaista on hidas kohtaaminen ja tutustuminen malleihin prosessin aikana. Yhden teoksen valmistuminen vaatii satoja, jopa tuhansia virkkuutyön kääntämisiä käsissä työprosessin aikana. Tähän viittaa näyttelyn nimi Käänteissä, samoin kuin ihmiselämän vaiheisiin, joita Hietanen teoksissaan kuvaa. Ne ovat valmistumisensa jälkeen aina ensin esillä julkisissa paikoissa paikallisten asukkaiden nähtävillä muun muassa kahviloissa, kukkakaupoissa tai kodinkoneliikkeissä.

Kansainvälistäkin kiinnostusta herättäneen Liisa Hietasen yksityisnäyttely Käänteissä on taiteilijan ensimmäinen museonäyttely. Se jatkaa pirkanmaalaisten taiteilijoiden näyttelysarjaa Tampereen taidemuseossa.

Näyttelyluettelo, tekstit suomeksi ja englanniksi.

Liisa Hietanen : käänteissä = turns, 26.2.2022-22.5.2022zoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ