SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > Yritysasiakkaalle


Business_Yritysasiakkaat_fi_23_campaign.png

Verkkokaupastamme löydät kirjat niin työhön, opiskeluun kuin vapaa-aikaan - bisneskirjat, oppikirjat, lastenkirjat, tietokirjat, kaunokirjat. Lisäksi meiltä löytyy valikoima kalentereita, elokuvia ja musiikkia.

Meiltä voit hankkia kaikki kotimaiset kirjat ja noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Keskittäminen kannattaa

Annamme rekisteröityneille yritysasiakkaillemme alennusta tilauksista. Kysy mahdollisuudesta yritysasiakkaiden alennukseen asiakaspalvelustamme!


Kysy tarjous isompiin tilauksiin!

Etsitkö ammattikirjallisuutta henkilökunnan koulutukseen? Haluatko muistaa henkilökuntaa kirjalahjalla?
Isommissa kirjaostoksissa kannattaa aina kysyä tarjousta asiakaspalvelustamme.


Tilaa kirjat noutopisteeseen tai suoraan perillekannettuna yrityksenne toimitiloihin

Pienet lähetykset toimitamme aina pikkupakettina, joka jaetaan suoraan vastaanottajan postilaatikkoon/-luukkuun. Pakettikokoisille lähetyksille voit valita sopivan toimitustavan Budbeen, Schenkerin, Matkahuollon ja Postin kuljetusvaihtoehdoista. Kaikissa lähetyksissämme on rahdinkuljettajan seuranta, joten tiedät missä lähetyksesi kulkee.


Yritysasiakkaana voit maksaa tilauksen ennakkoon tai laskulla

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen ennakkolaskulla, verkkopankissa, luottokortilla tai Paypalilla. Yritysasiakkaana voit tehdä tilaukset myös laskulle. Laskujen maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. Kysy lisää maksutavoista asiakaspalvelustamme!


Suosi kotimaista

Booky.fi on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva verkkokirjakauppa. Kun tilaat kotimaisesta verkkokaupasta, ostat samalla työtä Suomeen!


Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin tilaamista koskeviin kysymyksiin. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot ja ajankohtaiset aukioloajat täällä: AsiakaspalveluToimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!Tietosuojaseloste