SULJE VALIKKO

avaa valikko

Sodasta syntynyt
44,30 €
WSOY
Sivumäärä: 270 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 2. p.
Julkaisuvuosi: 2010, 11.11.2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Itsenäisyytemme ensi askeleet.

Elävää historiaa ensimmäisestä maailmansodasta Tarton rauhaan.

Sodasta syntynyt on kirja niistä ratkaisevista vuosista, joiden aikana Suomesta tuli itsenäinen valtio. Kesän 1914 Sarajevon laukauksista syttynyt maailmansota loi tilanteen, joka mahdollisti Suomen irtautumisen sortuvasta Venäjän imperiumista. Tarton rauhansopimuksessa nuori tasavalta sopi rajoistaan ja muista suhteistaan Neuvostoliiton kanssa. Professori Markku Kuisma valaisee rauhansopimukseen johtanutta tietä eräänlaiseen totaalihistoriaan pyrkien: poliittisten tapahtumien kehitystä seurataan myös talous-, yhteiskunta- ja kulttuurihistorian taustaa vasten, henkilöiden toimintaan keskittyen. Erityisesti yritys- ja talouselämän johtajista avautuu monelle tuntemattomia puolia.

Markku Kuisma on kiitetty historioitsija ja filosofian tohtori, joka toimii Helsingin yliopiston Suomen ja Pohjoismaiden historian professorina.Sodasta syntynytzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste