SULJE VALIKKO

avaa valikko

Ohjelmistovuokraussopimukset Oikeustieteellinen tiedekunta
44,60 €
Turun yliopisto
Sivumäärä: 142 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2003 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Kirja käsittelee ohjelmistovuokraussopimuksia tietokoneohjelman käyttöoikeuden hankkimismuotona. Ohjelmistovuokrauksessa käyttäjälle annetaan oikeus tietyn ohjelman käyttämiseen verkkoyhteyden avulla siten, että ohjelma on asennettuna pelkästään palveluntarjoajan palvelinkoneella. Ero perinteiseen ohjelmistolisensointiin on merkittävä ja voimassaolevan lainsäädännön soveltaminen on tämän vuoksi ongelmallista.

Teoksen toisen ateemana on selvittää ohjelmistovuokraussopimuksen oikeudellinen luonne ja sopimustyyppi. Teoksessa perehdytään ohjelmistovuokrauksen osapuolten oikeudelliseen asemaan, oikeksiin ja velvollisuuksiin. Lisäksi tutkitaan vastuutahon määräytymistä ohjelman ja vuokrauspalvelun toimintaan liittyvissä häiriötilanteissa sekä vastuuta sopimusketjussa.

Kirjassa esitetään myös keskeisimmät ohjelmistovuokraussopimuksissa sovittavat kysymykset eri osapuolten näkökulmasta. Tutkimus on käytännönläheinen ja siinä on käytetty hyväksi ohjelmisto- ja tietotekniikka-alan yritysten haastatteluaineistoa.



Ohjelmistovuokraussopimukset Oikeustieteellinen tiedekuntazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste