SULJE VALIKKO

avaa valikko

Konkurssipesän hoitaminen
56,20 €
Edita Lakitieto Oy
Sivumäärä: 338 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2004 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Teoksessa selostetaan käytännönläheisesti ja uuden konkurssilain säännökset huomioon ottaen konkurssipesän hoidon eri osa-alueita ja hyvää pesänhoitotapaa. Siinä annetaan ohjeita ja toimintamalleja konkurssipesän hoitamisessa esiin tuleviin käytännön ongelmakysymyksiin.

Vuonna 1995 perustettu konkurssiasiain neuvottelukunta on pitänyt yhtenä keskeisenä tavoitteenaan antaa konkurssipesän hoitoa ja hyvää pesänhoitotapaa koskevia suosituksia. Teoksessa näitä suosituksia selostetaan monipuolisesti, sillä kirjan kirjoittaja, asianajaja Matti Nenonen, on toiminut konkurssiasiain neuvottelukunnan puheenjohtajana sen perustamisesta alkaen. Hänellä on myös laaja kokemus pesänhoitajana toimimisesta.

Teos on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat konkurssipesän hoidossa esiintyvien ongelmien ratkaisemiseen pesänhoitajana, velkojien edustajana tai tuomioistuimen jäsenenä.


Konkurssipesän hoitaminenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste