SULJE VALIKKO

avaa valikko

Alfaurossyndrooma
50,30 €
Edita Lakitieto Oy
Sivumäärä: 316 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Liike-elämä vilisee alfoja - voimanpesiä, jotka ottavat vastuuta, tekevät tulosta ja tuottavat organisaatioilleen suunnattomasti arvoa. Monet heistä kylvävät kuitenkin tahattomasti ympärilleen tuhoa. Nämä kilpailuhenkiset, hyökkäävät ja kärsimättömät tehopakkaukset saattavat jyrätä kollegoita ja alaisia tavalla, joka haittaa sekä heidän uraansa että yrityksen tuloksia.

Psykologi Kate Ludemanin ja johdon valmentaja Eddie Erlandsonin kirja valottaa seikkaperäisesti, mikä alfaa innostaa, ja opettaa hallitsemaan alfakäyttäytymistä - oli kyse sitten itsestäsi, esimiehestäsi tai alaisestasi. Kirjoittajat esittelevät runsaasti harjoituksia, tarkistuslistoja, vinkkejä ja itsearviointeja, jotka opettavat alfoja hyödyntämään ainutlaatuisia vahvuuksiaan ja vaimentamaan tuhoisia heikkouksiaan.

Alfat ovat arvokas luonnonvara. Kun alfat oppivat tunnistamaan oman alfatyyppinsä vivahteet ja muuttamaan omaa käyttäytymistään, heistä voi tulla entistäkin aikaansaavempia johtajia. Tällöin he parantavat sekä omia tuloksiaan että tiimiensä ja koko organisaationsa tuloksia. Kirjasta on apua myös kaikille alfojen alaisina tai kollegoina työskenteleville. Kirja opettaa heitä suuntaamaan alfojen voimavarat oikeille urille ja menestymään alfojen vaikutuspiirissä.

Alfaurossyndroomazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste