SULJE VALIKKO

avaa valikko

Luova laji - näkökulmia kirjoittamisen tutkimukseen
23,90 €
Atena Kustannus Oy
Sivumäärä: 197 sivua
Asu: Jokin muu kirjan muoto
Julkaisuvuosi: 2008, 01.01.2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Miten runon koodaaminen eroaa historiallisen romaanin ajankuvan koodaamisesta? Voiko palaute tappaa? Onko kirjoittaminen yksinäistä vai yhteisöllistä toimintaa? Saako käsikirjoittaja roolin elokuvasta? Kuka tai mikä ylipäätään kirjoittaa?

Muun muassa kirjoittajakoulutuksen vakiintuminen ja digitaalisen, verkottuneen median ilmaantuminen kirjoittajien työhuoneisiin ovat muuttaneet kirjoittamisen luonnetta. Luovassa lajissa kirjoittamisen tutkijat tarjoavat katsauksia mm. kirjoittajan identiteettiin, fanikirjoittamiseen ja kirjoittamisen opetukseen. Myös genren ja median kysymyksiä käsitellään kirjoittajan näkökulmasta ja tehdään yllättäviäkin kytkentöjä.

Luova laji asettaa kirjoittamisen käytännölliset kysymykset tuoreen kansainvälisen tutkimuksen yhteyteen. Kirja valottaa ensimmäisenä suomalaisena kirjoituskokoelmana monitieteisen kirjoittamisen tutkimuksen suuntauksia. Teos on monipuolinen tietopaketti tämän luovan lajin kysymyksistä. Se soveltuu kirjoittamisen opiskelijoille ja harrastajille, kirjoittamista opettaville ja sellaisille lukijoille, joita kiinnostaa myös kirjoittajan työ.

Luova laji - näkökulmia kirjoittamisen tutkimukseenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste