SULJE VALIKKO

avaa valikko

Sairaanhoitaja Muma Päivityksiä Kellokoski-Liberia
25,00 €
Fioca Oy
Asu: Jokin muu kirjan muoto
Julkaisuvuosi: 2014, 24.03.2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Yli 30-vuotisen sairaanhoitajan uran aikana Päivi Mumalle on kertynyt ainutlaatuista kokemusta niin Suomesta kuin maailmalta: Nicaraguasta, Kambodasta, Sri Lankasta, Gazasta, Liberiasta. Muma on tehnyt aamuöisiä kotikäyntejä, vastannut itsetuhoisiin puheluihin, vetänyt ryhmäterapiaistuntoja ihmiskaupan uhreille, etsinyt tukea tarvitsevia vammaisia lapsia tomuisista kylistä ja auttanut tsunamin kokeneita.

Päivä- ja matkakirja kuvaa rehellisellä tavalla sairaanhoitajan ja auttajan arkea kriisien ja konfliktien keskellä. Millaista on tehdä töitä maailman suurimassa avovankilassa, Gazassa? Miltä tuntuu saada kesken kokouksen hälytys kouluampumisen tapahtumapaikalle? Entä millaisena kokenut kriisityöntekijä näkee pakolaisten ja maahanmuuttajien Suomen?

- Kun olen lähdössä kentälle, en pelkää, sanoo sairaanhoitaja Muma, 55. Uusin keikka vie Libanoniin koordinoimaan terveyspalveluja Syyrian pakolaisille.

Sairaanhoitaja Muma Päivityksiä Kellokoski-Liberiazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste