SULJE VALIKKO

avaa valikko

JOHTAJA: OLE IT-STRATEGI
5,80 €
Talentum oyj
Sivumäärä: 233 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tämä kirja kokoaa tekijänsä yli kolmenkymmenen vuoden kokemukset liiketoiminnan kehittämisestä it:n avulla linjajohdossa ja konsulttina kokonaisuudeksi, jonka avulla bisnes- ja it-ihmiset pääsevät aitoon vuoropuheluun yritystensä toiminnan kehittämiseksi it:n keinoin.

Kirja opastaa bisneksen ja it:n strategiseen yhdistämiseen. Käytännössä koeteltujen kehikkojen ja neuvojen lisäksi kirja kannustaa syvälliseen strategian, bisnesten, tietotekniikan ja inhimillisten muutosten hallintaan jatkuvan harjoittelun kautta. Kirjoittajan esittämiä ajatuksia on käytetty kymmenissä organisaatioissa menestyksekkäästi bisnesten kehittämiseen.

Tällaista käytännön läheistä ja samalla strategisella tasolla liikkuvaa kirjaa bisnesten ja it:n luontevaksi yhdistämiseksi ei ole ennen ollut saatavilla sen paremmin Suomessa kuin ulkomaillakaan.

Kirjassa kuvatut lähestymistavat ovat toimineet tietotekniikan nopeasta kehittymisestä huolimatta jo parikymmentä vuotta. Kirjoittajan käytännössä koeteltujen omien menetelmien lisäksi kirja esittelee ja arvioi myös yleisimmät tietotekniikan strategiseen hyödyntämiseen käytetyt menetelmät. Siksi kirja sopii perusoppaaksi myös tuleville vuosikymmenille.

JOHTAJA: OLE IT-STRATEGIzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste