SULJE VALIKKO

avaa valikko

Oma sininen meresi - Kuinka maaritella ja saavuttaa oma menestyksesi, lisata hyvinvointiasi seka loeytaa oma sininen meresi.
13,90 €
Books on Demand
Sivumäärä: 158 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2014, 16.10.2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Oma sininen meresi on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi - oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa.



Oma sininen meresi ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen opas parempaan elämään. Tämä kirja ei sisällä mitään new age -hypeä tai tekopirteitä nauruharjoituksia. Oma sininen meresi on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todistettu menetelmä, joka johdattaa lukijansa kohti itse määrittelemäänsä parempaa elämää.



Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.



Oma sininen meresi - Kuinka maaritella ja saavuttaa oma menestyksesi, lisata hyvinvointiasi seka loeytaa oma sininen meresi.zoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste