SULJE VALIKKO

avaa valikko

MENNÄÄNKÖ METROLLA? joukkoliikenteen uusi aika
26,20 €
Anria-Kustannus
Sivumäärä: 140 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Mennäänkö metrolla on kovakantinen 140-sivuinen teos, jossa on runsaasti valokuvia erityisesti raidejoukkoliikenteestä eri puolilta maailmaa. Aiheeseen voi siten tutustua pelkästään jo kuvia katselemalla, ja asiaa voi syventää lukemalla myös tekstiä. Kirjassa on kaikkiaan 12 lukua eri aihekokonaisuuksista sekä muuta sisältöä taustoittava ja lähdeviitteet sisältävä luku niille, jotka haluavat perehtyä asiaan vielä syvemmin.

Kirja on tarkoitettu sekä joukkoliikenteestä kiinnostuneelle yleisölle että henkilöille, jotka työ- tai luottamustehtäviensä puolesta joutuu käsittelemään joukkoliikennettä. Suomessa on hyvin vähän tarjolla joukkoliikenteeseen liittyvää ammattikirjallisuutta, ja tämä kirja soveltuu myös johdatukseksi joukkoliikenteeseen ammatillisessa mielessä.

Kirjan on tehnyt DI Antero Alku, joka on toiminut joukkoliikenteen asiantuntijana ja suorittaa jatko-opintoja Teknillisessä korkeakoulussa tohtorintutkintoa varten joukkoliikenteen ja kaupunkisuunnittelun alueelta.

MENNÄÄNKÖ METROLLA? joukkoliikenteen uusi aikazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste