TÄHTITAIVAS

Tähtitaivas
Tekijä: Markus Hotakainen
Kustantaja: WSOY (2003)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   26,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
165 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
3. p.
Julkaisuvuosi:
2003, 01.06.2003 (lisätietoa)
Tuotesarja:
ISBN:
9789510284025

EUR
26,50

Tuote ei tilattavissa.
Tähtitaivaszoom

26.50€ (Alv 10%) 24.09€ (Alv 0%)


Takakansi

Mikä on tuo kirkas tähti eteläisessä horisontissa? Mitä ovat meteorit? Miksi nouseva Kuu näyttää suurelta? Tähtitaivas antaa vastauksen näihin ja moniin muihin öiselle taivaalle tähyilevän mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kirja kertoo tähtien lisäksi myös muista yötaivaan kohteista ja erilaisista ilmiöistä, esimerkiksi planeetoista, komeetoista, tähdenlennoista ja pimennyksistä. Tähtikartoista selviää, missä asennossa tähtitaivas on eri vuorokauden- ja vuodenaikoina. Kirjassa käydään läpi kaikki Suomessa näkyvät tähdistöt ja kerrotaan mm. mistä ne ovat saaneet nimensä.


Esittelyteksti

Kaikille öiselle taivaalle tähyäjille tehty opas tähtitaivaan ihmeisiin. Paljaat silmät tai kiikari riittävät tarkkailuun.


Ennakkotieto

Mikä on tuo eteläisessä taivaanrannassa tuikkiva kirkas tähti? Miksi pimentynyt Kuu on punainen? Mitä eroa on tähdenlennolla ja pyrstötähdellä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa suositun Lähde luontoon -sarjan uusin opas.

Tähdet on tarkoitettu kaikille öiselle taivaalle tähyäjille. Tähtikarttojen, piirrosten, v


Asiasanat: tähtitiede tähdet tähdistöt galaksit planeetat tähtikartat aurinko Kuu pikkuplaneetat komeetat meteorit revontulet kaukoputket tähtivalokuvaus
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Tähtitiede. Geodesia > Maailmankaikkeus. Tähdet. Tähtijärjestelmät


EUR
26,50
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste