Mediaa käsittämässä
26,60 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
304 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
Mediaa käsittämässä on monipuolinen ja syvälle luotaava valikoima mediatutkimuksen keskeisistä käsitteistä. Kokoelmassa kartoitetaan mediatutkimuksen avainkäsitteistöä sekä kulttuurin ja taiteen tutkimuksen että yhteiskuntatieteellisen perinteen suunnista. Se on siten lähestymistavaltaan ainutlaatuinen Suomessa. Teos sopii sekä oppikirjaksi yliopistoihin että monien eri oppialojen tutkijoiden käyttöön.

Kokoelman kantavana ideana on käsitteiden ongelmalähtöisyys. Media toimii sinä horisonttina tai ongelmien risteyskohtana, johon artikkeleissa eri näkökulmista tartutaan. Artikkeleissa tuodaan julki, kuinka käsitteet muotoilevat mediaa samalla kun käsitteiden nähdään itsessään sisältävän tiettyjä, usein piiloisia poliittisia sitoumuksia. Mukaan valikoidut käsitteet kiinnittyvät kirjoittajien omaan tutkimustyöhön, ja niiden tarkastelussa hyödynnetään konkreettisia esimerkkejä.

Kirjoittajat: Outi Hakola, Irma Kaarina Halonen, Veijo Hietala, Ilona Hongisto, Katariina Kyrölä, Seija Ridell, Tommi Römpötti, Jukka Sihvonen, Tanja Sihvonen, Pasi Väliaho.

Saatavana myös e-kirjana.

Mediaa käsittämässäzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste