SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Mehiläisten maailma
27,00 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
168 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2016, 07.03.2016 (lisätietoa)

Laadukasta hunajaa omasta puutarhasta!

Haluaisitko ryhtyä vuokranantajaksi mehiläisille? Kotimainen mehiläisenhoito-opas auttaa tarhauksen alkuun ja varmistaa onnistuneen hunajasadon.

Mehiläisten maailma -kirjasta opit, miten päästä mehiläistarhauksen alkuun kohtuullisilla kustannuksilla ja millaisia varusteita tarvitset. Kirja opastaa vuoden eri aikoina tapahtuviin hoitotoimenpiteisiin, käy läpi hunajan lisäksi muut mehiläistuotteet ja tarjoaa ratkaisut tyypillisimpiin ongelmiin. Mehiläiset saavat puutarhan kukoistamaan ja sopivat myös kaupunkiin. Ohjeiden avulla voit myös tehdä harrastuksesta itsellesi kesäisen sivutoimen tai vaikka kokopäivätyön.Hoito-ohjeiden lisäksi kirja käsittelee ajankohtaista mehiläisten globaalia katoa. Tero H. Savolaisen lähikuvat mehiläisistä lumoavat ja kutsuvat katsojan etäisyydelle, jolle mehiläisten tarkkailija ei yleensä pääse.

Tero H. Savolainen on helsinkiläinen mehiläisharrastaja, vapaa kirjoittaja, valokuvaaja ja ympäristötieteen maisteri, joka innostui mehiläisistä vuosikymmen sitten. Mehiläisten maailma on Teron toinen tietokirja. Aikaisemmin hän on kirjoittanut matkaopaskirjan Sankarimatkailija Latvian maakunnissa.Mehiläisten maailmazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ