Radan varrella
48,30 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
432 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
Rautatieasemat ovat olleet Suomessa lähes 150 vuoden ajan merkittäviä kohtaamispaikkoja, jotka ovat tuoneet tuulahduksen ulkomaailmasta kylän keskelle. Radan varrella -teos esittelee Suomen asemat ja muut rautatieliikennepaikat - niin asemarakennukset kuin niiden ympärille kasvaneen yhteisönkin.

Omissa artikkeleissaan esitellään lähes tuhat asemaa, pysäkkiä ja laiturivaihdetta, jotka ovat jossain vaiheessa olleet miehitettyjä. Pienten, miehittämättömien seisakkeiden historia esitellään rataosittain taulukkoina. Kirjassa on runsaasti ennen julkaisematonta tietoa, jota on kerännyt joukko rautatieharrastajia ja -tutkijoita.

Teoksen runsas kuvitus on koottu pääosin rautatieharrastajien kuva-arkistoista. Mukana on sadoittain valokuvia ja asema-aiheisia postikortteja vuosien takaa. Lukuisat vanhat kartat kuvaavat asemia, joista monet on jo lakkautettu ja purettu.

Radan varrella on upea nostalginen katseluteos rautatieliikenteestä ja asemarakennuksista kiinnostuneille ja samalla kattava hakuteos suomalaisten rautatieliikennepaikkojenhistoriasta.


Radan varrellazoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste