PISTOOLIRAPU JA MUITA ELÄINMURHAAJIA

Pistoolirapu ja muita eläinmurhaajia
Tekijä: Bennemann Markus
Kustantaja: Atena kustannus oy (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,90
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
300 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789517966511

EUR
28,90
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Pistoolirapu ja muita eläinmurhaajiazoom

28.90€ (Alv 10%) 26.27€ (Alv 0%)


Luonnossa on paljon kaunista, mutta kuten luontodokumenteista tiedämme, myös raakaa julmuutta. Eläimet osoittavat hämmästyttävää kekseliäisyyttä toistensa tappamisessa: seepiakala hypnotisoi uhrinsa raastaakseen sen soseeksi, kauluskarhu naamioituu lumivyöryksi, ampujakalalla on vesipistooli suussaan ja pistoolirapu paukuttelee tappavia laukauksia...

Vasarahai, sähköankerias, aasialainen myrkkykäärme sekä sammakot, jääkarhut ja norpat osoittautuvat Markus Bennemannin huikeassa kirjassa oveliksi murhaajiksi. Eläinten raakojen ja kummallisten surmatöiden lisäksi trillerimäisessä teoksessa tarkastellaan eläinmaailman murhaajakoplia, sarjamurhaajia, psykopaatteja, salamurhaajia ja jopa väärinymmärrettyjä surmaajia. Tutuiksi tulevat myös eläinten ravitsemus, lisääntymistavat sekä elinympäristö - unohtamatta myöskään sitä, miksi uhrilla ei ole selviytymismahdollisuuksia, tapahtuipa rikos sitten Pohjoisnavalla, Kaakkois-Aasiassa, Afrikassa tai Euroopassa.

Usein ajatellaan, että eläimillä on selkeä motiivi surmata toisiaan: ne tappavat joko nälän tai intohimon vuoksi. Pistoolirapu-kirjassa puhutaan tappamisen sijasta murhista, suunnitelluista ja harkituista surmatöistä. Bennemann tutustuttaa lukijan taitavasti ja jännittävästi kavaliin, ällistyttäviin ja nerokkaisiin menetelmiin, joilla saalistajat ottavat uhrinsa hengiltä. Luvassa on uskomaton matka luonnon karmiviin ihmeisiin.


Asiasanat: saalistus eläimet eläimet petoeläimet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Eläintiede > Eläinten elintavat


EUR
28,90
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste