SULJE VALIKKO

avaa valikko

Komisarioksi oppiminen. Koulutuksen vaikuttavuus ja työssä oppiminen - Poliisiammattikorkeakoulun tutkimuksia 11
28,80 €
Poliisiammattikorkeakoulu
Sivumäärä: 312 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2001 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tutkimus on välttämätöntä luettavaa kaikille poliisista, koulutuksen vaikuttavuudesta ja työssä oppimisesta kiinnostuneille
Tutkimuksessa tarkastellaan komisarioksi oppimista päällystökoulutuksessa ja sen jälkeisissä komisarion työtehtävissä. Koulutuksessa tapahtuvaa oppimista lähestytään koulutuksen vaikuttavuustarkastelun kautta. Komisariouran alkuvaiheen työssä oppimisessa on silmäänpistävää erityisesti se, että työtä ja organisaatiota uudistavaa oppimistoimintaa esiintyy komisarioilla hyvin vaihtelevassa määrin. Joidenkin komisarioiden puheessa tuli esiin uusia johtamiskäytäntöjä ja työn organisoimisen tapoja kun taas toisilla työ oli pelkkää rutiinien pyörittämistä vailla mahdollisuutta syvällisempään työn perusteiden tarkasteluun. Tutkimus osoittaa, että komisarion työtehtävät eivät välttämättä edellytä päällystökoulutukselta nykyisen kaltaista kestoa, vaan tehtävien edellyttämät valmiudet olisivat opittavissa lyhyemmälläkin koulutuksella.

Komisarioksi oppiminen. Koulutuksen vaikuttavuus ja työssä oppiminen - Poliisiammattikorkeakoulun tutkimuksia 11zoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste