SULJE VALIKKO

avaa valikko

SFS-käsikirja 620-2 Sähköenergian mittaus - osa 2: sähköenergiamittaristandardit
258,90 €
Suomen standardisoimisliitto SFS ry
Sivumäärä: 341 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2009 (lisätietoa)
Kieli: Monikielinen
Sähkö- ja elektroniikka-alan standardisoimisjärjestö SESKO ry:n asettama standardisoimiskomitea SK 13 Sähköenergian mittaus on päättänyt laatia käsikirjasarjan sähköenergian mittaukseen liittyvästä lainsäädännöstä sekä standardisoinnista. Standardisarja jakautuu seuraaviin osiin:

- SFS-käsikirja 620-1 Sähköenergian mittaus. Osa 1: Lainsäädäntö, standardisointi ja perusstandardit
- SFS-käsikirja 620-2 Sähköenergian mittaus. Osa 2: Sähköenergiamittaristandardit

Tähän SFS-käsikirjaan 620-2 on koottu Suomessa käytettäviä erityyppisiä sähköenergian mittauslaitteita sekä tariffien ja kuormitusten ohjaukseen tarkoitettuja laitteita koskevat oleelliset tuotestandardit. Käsikirjan osa 2 on tarkoitettu lähinnä mittarivalmistajille sekä testauslaitoksille. Tavoitteena on ollut tehdä helppokäyttöinen työkalu, johon sähköenergian mittauksen kannalta tärkeimmät standardit on koottu. Kaikki aluetta käsittelevät standardit eivät kuitenkaan mahdu tähän käsikirjaan ja niiden osalta sisällytetään ainoastaan viiteluettelot. Suomen kielellä julkaistut standardit voi hankkia Suomen Standardisoimisliitto SFS:stä ja alkuperäiset IEC- ja EN-standardit ovat tilattavissa SESKOsta.

Tällä käsikirjalla on samanlainen tekijänoikeus kuin standardeilla. Osittainenkin julkaiseminen ja kopioiminen on sallittu vain SFS:n luvalla.

SFS-käsikirja 620-2 Sähköenergian mittaus - osa 2: sähköenergiamittaristandarditzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste