SULJE VALIKKO

avaa valikko

50 konetta, jotka muuttivat maailmaa
27,20 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
220 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2013, 15.09.2013 (lisätietoa)
Monet ihmiskunnan kahden viimeksi kuluneen vuosisadan merkittävimmistä edistysaskelista on otettu tieteen ja teknologian saralla. Uraauurtavat keksinnöt ensimmäisistä höyryvetureista ja kutomakoneista aina avaruusluotaimiin ja matkapuhelimiin asti ovat muuttaneet elämäämme ja suunnanneet ajatteluamme uusiin suuntiin. Kehittyvä tekniikka laajentaa maailmaamme ja näkökulmaamme koko universumiin.

Eric Chalinen kirja käy läpi sivilisaatiomme kehitystä kone koneelta ja kertoo niiden keksimisen ja käyttöönoton teknisistä vaiheista sekä historiallisista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista. Kustakin koneesta on aukeaman tai kahden mittainen artikkeli havainnollistavine kuvineen. Kirjasta on helppo hakea tarvitsemaansa tietoa palasina, mutta sitä voi lukea myös kuin viihdyttävää kertomusta, jonka edetessä hahmottuu selkeä kuva länsimaisen teknologian kehityksestä.

Eric Chaline on Cambridgessa ja Lontoossa opiskellut toimittaja, jonka erityisalaa ovat historia ja filosofia. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joita on julkaistu myös suomeksi.

50 konetta, jotka muuttivat maailmaazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ